Bývalí herci Ulice: Chybí vám Adriana, Ben či Rozina?

Bývalí herci Ulice: Chybí vám Adriana, Ben či Rozina?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Za dobu více než 16 let, během které je seriál Ulice na našich obrazovkách, se v seriálu vystřídala celá řada herců. Někteří se však stále drží od začátků až do dnes. Výměna herců je přirozený proces, někteří umírají, odcházejí, děti vyrostou. K odchodu může dojít i z důvodu volby herce samotného.

 Přirozená obměna herců je proto velmi příznivá a může přinést nové okamžiky a zápletky. V tomto článku se zaměříme na herce, kteří se v seriálu zapsali významně, ale již nejsou součástí Ulice.

Rozina Maléřová

Mladá a krásná Anna Kadeřávková ztvárnila roli Roziny v rodině Maléřových a patřila mezi oblíbené postavy. Mladá školačka, která řešila problémy běžného života s drobným škádlením se svým bratrem. Rozina se však rozhodla odjet na zkušenou do Ameriky a v seriálu se poté objevila jen párkrát skrze webcameru. Cesta do Ameriky nebyla však pouze pro Rozinu, ale i pro Annu. Herečka se totiž sama rozhodla odjet do Ameriky, což byl pravděpodobně jeden z důvodů ukončení svého účinkování v Ulici.

Anna Kadeřávková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ben Vojtíšek

Známý český herec, který již účinkoval v mnoha shows, filmech a seriálech. Ano, Jakub Prachař. Ben si celkově zahrál v seriálu ve 151 dílech. Ben byl typický bohém, který nebral život moc vážně. Užíval si život, k čemuž využíval svůj šarm a důvtip. Často se snažil sbalit mladé dívky ze školy.

Adriana Pešková

Mladá a velmi pohledná dcera Peškových, kterou hrála úspěšná česká herečka Šárka Vaculíková. Adriana si zažila těžké chvíle, zvlášť když zkolabovala a byla převezená do nemocnice, kde jí byla diagnostikovaná anorexie. Adriana byla velmi křehká dívka. Když přišla na nevěru svého muže, rozhodla se dokonce skončit se svým životem, naštěstí se jí to nepodařilo dokonat. Po všem, co zažila, se nakonec zvládla vrátit do normálního života. Adriana Pešková si zahrála celkem ve 258 dílech. 

 

Zdroj: