Anna Kadeřávková: za její přestávky v Ulici může zdravotní stav

Anna Kadeřávková: za její přestávky v Ulici může zdravotní stav
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Annu Kadeřávkovou mohli fanoušci Novy potkávat několik let v nekonečném seriálu Ulice. Role tuto usměvavou blondýnku proslavila a mnozí jí dodnes oslovují jejím seriálovým jménem.

Tato usměvavá a sympatická blondýnka se narodila 24.07.1997. Diváci si jí mohli zapamatovat jako Rozinu Maléřovou z nováckého seriálu Ulice. Herečka zde začínala ve svých 17 letech a ztvárnila o 7 let starší sestru Filipa Maléře, kterého si zahrál Marek Salvet. A stejně jako Marek, i Anna se narodila v Praze.

Holka odvedle

Anna Kadeřávková patřila mezi ne příliš výrazné typy a snad i díky tomu si získala sympatie mnohých fanoušků. Málokdo ale ví, že Anička pochází z velmi početné rodiny. Má totiž čtyři sestry a pět bratrů. Je ale jediná, která se vydala na dráhu herectví. Okolí o ní říká, že už odmalička byla komediantkou. Ulice ale není její první herecká zkušenost. 

Na televizních obrazovkách jsme Annu Kadeřávkovou totiž mohli vidět už v roce 2013 a to v povídce Družička. O rok později získala roli v komedii Andílek na nervy, kde ztvárnila roli dospívající dívky, která je donucena žít se svým otcem, který jí ale vůbec nerozumí.

Byla to ale role Roziny, která herečku proslavila nejvíc. Navíc jí perfektně sedla. Rozina Maléřová byla stejně jako její představitelka holkou v pubertálním věku. Anna Kadeřávková v seriálu ale po několika letech skončila. Její postava Rozálie byla vyslána na cestu kolem světa s manželem Victorem, kterého poznala během pobytu v USA.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zdravotní komplikace

Život Anny Kadeřávkové ale není úplně nejveselejší. Za přestávky v Ulici může i její zdravotní stav. Před lety jí totiž byla diagnostikována lymská borelióza. Tato nemoc se přenáší především díky klíšťatům a napadá kloubní a nervový systém. Příznaky se u každého mohou lišit. Sama Kadeřávková se k nemoci i několikrát vyjádřila.

„Vždycky je to chvíli dobrý, ale pak se zase tělo zblázní (což mu nezazlívám, protože si za nálož toho všeho můžu sama) a já se ráno po devíti hodinách spánku probudím takhle a vím, že je zle, protože se tím spánkem cítím tak zmožená, že bych to nejradši zaspala,“ popsala nemoc mladá herečka. 

S lymskou boreliózou se léčila dokonce i v sousedním Německu. Přesto ale nenechává nemoc, aby jí ovlivňovala život.

Třetí nejvlivnější člověk českého Instagramu

Anna Kadeřávková možná není nejvýraznější herečka v českém showbusinessu, přesto se ale v roce 2017 v anketě Czech Blog Awards 2017 zařadila jako třetí nejvlivnější člověk českého Instagramu.  byla zvolena jako třetí nejvlivnější člověk českého Instagramu. 

Vztah se slavným rapperem

Anička dospěla v krásnou ženu, která v současné době září jako partnerka rappera Strapa. Díky němu trávila část života na Slovensku a část života v Česku. Sama ale přiznala, že je pro ni toto cestování únavné. 

Na rodinu se mladá herečka sice ještě necítí, ale užívá si zařizování společného bydlení.

Zdroj: