Do ateliérů Ulice zamířilo přes 1000 fanoušků. Ze setkání s nimi měla Lucie Vondráčková vítr

Do ateliérů Ulice zamířilo přes 1000 fanoušků. Ze setkání s nimi měla Lucie Vondráčková vítr
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na dni otevřených dveří se v ateliérech seriálu Ulice sešlo více než 1000 potěšených fanoušků. Interakce s nimi si užívali třeba Natálie Holíková a Jiří Panzner, ale aby ne, když hrají všeobecně oblíbené postavy. To Lucie Vondráčková měla z blízkého kontaktu s diváky trochu nahnáno.

Akce byla náročná, ale herci si ji přesto užívali

V rámci dne otevřených dveří při příležitosti 30. narozenin TV Nova se veřejnosti zpřístupnily ateliéry seriálu Ulice. Více než tisícovka nadšených návštěvníků se tak mohla osobně podívat do baru Coolna, Lumírova bytu či venkovních částí ateliérů, především na notoricky známé náměstíčko. Valná většina z nich se těšila především na setkání se svými oblíbenými herci. Přišli si k nim pro podpisy či fotografie a neodpustili si ani všetečné otázky.

Natálie Holíková, představitelka krásné kuchařky Martiny Dubovské, si taková setkání náramně užívá. V rozhovoru pro pořad TV Nova zmínila, že právě interakce s diváky má ráda. Kromě toho ji na den otevřených dveří přišla podpořit i vlastní rodina.

Chválou nešetřil ani Jiří Panzner, který se do Ulice vrátil relativně nedávno po několika letech coby náš starý známý Eddie Rambousek. „Je to skvělé, jsou strašně milí a užívám si to. Moje postava je oblíbená, já jsem jakoby milá postava, takže vždycky mi všichni říkají jenom ‚jéžiš, my se na vás tak rádi koukáme‘, takže to je dobré.“

Lucie Vondráčková čekala, že odněkud přijde rána

Pokud ovšem někdo ztvárňuje zápornou postavu, která svým jednáním leze divákům pořádně na nervy, má při takových příležitostech naopak důvod k panice. Strach z reakcí fanoušků proto malinko pociťovala Lucie Vondráčková, představitelka nenáviděné intrikánky Soni Čechové.

„Velké nebezpečí,“ pronesla se smíchem, ale i jistou obezřetností. „Já jsem čekala, kdo mi jednu natáhne.“

Magda a Soňa v Ulici
Magda a Soňa v Ulici | Zdroj: TV Nova

K žádné takové nepříjemné situaci ale naštěstí nedošlo. Fanoušci se nejvíce zajímali o to, jestli to Soňa s Prokopem myslí vážně a jak jejich vzplanutí nakonec dopadne. Zájem diváků si tak vychutnával i Ondřej Studénka, který hraje právě Prokopa. 

Lucii Vondráčkové se ovšem nelze divit, že reaguje s jistou obezřetností a mírnou nervozitou. Denně totiž dostává od diváků, kteří nejsou schopní odlišit roli od skutečnosti, nenávistné vzkazy. Její sociální sítě zaplňují stovky komentářů plných urážek a nadávek. Někteří dokonce naznačují, že svou roli jenom nehraje, ale že taková doopravdy je.

Asi ten člověk musí takový tak trochu být, aby to vypadalo tak přesvědčivě, že.

Naštěstí se najdou i tací, kteří Lucčin talent naopak oceňují, ačkoli to ne vždy vyznívá tak povzbudivě, jak by asi mělo: „Hrajete to skvěle, sice vás nenávidím, ale herečka jste úžasná,“ píše divačka a další se připojuje se slovy: „Z rolí princezen a víl do role takovéhle zákeřné mrchy, to vypovídá o velkém talentu herečky – klobouk dolů, Lucko.“

Právě reakce diváků potvrzují, že svou práci dělá opravdu dobře. Natáčení si užívá a mezi kolegy z Ulice se cítí skvěle, což je jistě nejdůležitější. Ostatně s nimi zažívá spoustu legrace, třeba s Veronikou Čermák Mackovou neboli Magdou Procházkovou.

Zdroje článku: