Nejslavnější padouši z filmů a seriálů. Znáte je všechny

Nejslavnější padouši z filmů a seriálů. Znáte je všechny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejlepším relaxem po dlouhém náročném dni může být nějaký pěkný film. Někdo dává přednost romantice, někdo se zase rád odreaguje zvýšenou hladinou adrenalinu. Podívejte se na nejslavnější záporáky a padouchy ve filmech a seriálech. Možná vás to inspiruje k tomu, si nějaký takový film pustit.

Hannibal Lecter v podání Anthonyho Hopkinse

Anthony Hopkins je velmi charismatický muž, a to i ve svém pokročilém věku. Jistě si jej pamatujete ze dvou hororů.

  • Hannibal,
  • Mlčení jehňátek.

V obou filmech si zahrál psychicky nemocného lékaře. Předvedl zde velmi profesionální a úctyhodný herecký výkon, díky němuž si jej mnoho diváků zařadilo do záporáků ve filmu. Jistě si pamatujete i na horor Mlčení jehňátek, který byl natočen již v roce 1991 a druhou hlavní roli zde ztvárnila Jodie Foster.

Joker v podání Joaquina Phoenixe

Tento film pojednává o ztroskotanci jménem Arthur Fleck. Doma má oblek klauna, který jednoho dne vytáhne ven na ulici a zaplete se do  akce, kvůli které se z něj stává zločinec. Pro již tak šíleného Arthura je to zlom, po kterém jej všichni budou znát pod jasným a přesvědčivým jménem, Joker.

Nezapomenutelný J.R. Ewing, neboli „ Džejár“ z Dallasu

Také jste cca před dvaceti až třiceti lety seděli u obrazovek a čekali na Dallas? Tento seriál vzniknul už velmi dávno - a dodnes se na něj jen tak snadno nezapomene. J. R. Ewing, kterému se v seriálu říkalo „Džejár“ se stal symbolickým záporákem té doby. Byl to značný manipulátor, velmi bohatý, a co se intrik týče, neznal mezí. Seriál byl natočen již v roce 1978. Džejára ztvárnil Larry Hagman, který zemřel v roce 2012.

V každém filmu i seriálu se jistě najde nějaká ta záporná postava. Některé jsou známé více, jiné zase méně, ale každý z vás si určitě vzpomene na výše uvedené hvězdy ve smyslu záporných postav. Na které si pamatujete vy?