Naše oblíbená Ordinace v růžové zahradě 2: Poslední díl nebo se můžeme těšit na pokračování?

Naše oblíbená Ordinace v růžové zahradě 2: Poslední díl nebo se můžeme těšit na pokračování?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někteří z fanoušků už se se seriálem rozloučili, ale někteří to stále nemohou překousnout. Nekonečné prosby diváků byly vyslyšeny a seriál bude po prázdninách pokračovat. Sice už ne v televizi, ale, jak informoval server mediaguru.cz, sledovat ho můžeme na platformě VOYO. A co se nám událo v posledním díle před prázdninami?

Svatba na druhou

Kamarádi a kolegové z nemocnice, krásné místo, nádherné šaty, nalíčená Radka a u oltáře vyhlížející Rosič. Během příprav si Radka není jistá, přemýšlí, jestli je to ten pravý a čeká, jestli se třeba Vojta nějak nerozhoupe. Tomu to trvá bohužel dlouhou dobu, takže Radka přistoupí na svatbu. Když má přijít na to dlouho očekávané „ano“, dostane se k nim Vojta, který Radce vyzná své city. Ta se najednou celá rozzáří, Rosičovi se omlouvá a doslova s Vojtou utíká ze svatby.

Co s hosty a nachystaným jídlem? Přece se to nevyhodí. Při útěku Radka hodila kytici do náruče Bibi. Patrik Mára tedy využívá šance a požádá ji o ruku.  Když už je všechno připravené a krátkodobí snoubenci jsou nachystaní, vezmou se, takže přece jen se nějaké svatby dočkáme.

Márovi jsou kompletní

Bibi s Patrikem prožijí krásnou neplánovanou svatbu. Těhotná Táňa už je po všech zlých peripetiích naštěstí v pořádku. Primář Mára je po náročné operaci, vše se zdá být v pořádku. Původně byli snacha a tchán, ale nově se jedná o partnery, kteří se společně těší na svého potomka.

Jelikož se mělo jednat o úplně závěrečný díl, na konci se na place objevily všechny postavy, které si kdy v Ordinaci zahrály. Mohli jsme tak zavzpomínat na úplně začátky. Po několika prosbách fanoušků se ale točí dál. Pro některé radostná zpráva, pro starší už se může jednat o překážku. Nové díly totiž už nepoběží v televizi, sledovat je můžeme na internetovém video portálu Voyo.cz.

Zdroj: