Spor kvůli dcerám v Ulici: Proč Marie ostře odmítne Vandino pozvání?

Spor kvůli dcerám v Ulici: Proč Marie ostře odmítne Vandino pozvání?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Báře se nechce odjet bez Franty. Dostane strach. Kryštof spěchá na to, aby Štěpánek dostal svůj trest co nejdříve. Marie nechce ani slyšet o společné večeři s Luďkem u jednoho stolu. Zato Adam u Jarky ve 4353. dílu zaboduje.

Kristýna poradí Adamovi, ať dá jejich vztahu s Jarkou ještě šanci. Adam se cítil ukřivděný, když mu Jarka vysvětlila důvody, proč se bojí a zdráhá pokračovat v jejich seznamování. Víc než to ho však urazilo, když byla Jarka na seznamce stále dál volná. Utnul proto všechnu jeho další snahu, ale na Jarku přesto nezapomíná. Kristýna mu vysvětlí, jak to jako žena chápe a přiměje Adama, ať to nevzdává, pokud ji má skutečně rád. Adam zve Jarku na nezávaznou schůzku, ze které se, zdá se, vyklube další. 

Blanka s Vandou
Blanka s Vandou, Zdroj: TV Nova

Vanda se při rozhovoru s Jolanou zasní, jak by bylo úžasně romantické, kdyby ji Luděk požádal o ruku při západu slunce, u moře, v restauraci na pláži, stejně jako to tenkrát udělaly Jolana s Marií. Kdyby záleželo jen na Vandě, vzala by si Luďka hned. Chce si však počkat na tu chvíli, kdy to udělá on sám.

Zatím zve Jolanu s Marií jen na společnou večeři. Jolana se postará o to, aby se pozvání dostalo k Marii. Marie jí s nadšením vypráví o Evženově nápadu pořídit na statek ovce a o jeho zápalu pro farmaření. Nadšení ji rázem opouští, když jí Jolana vyřídí Vandinu pozvánku na večeři k Luďkovi domů. Marie to bez rozmýšlení zavrhne. Ublížil její dceři a ona mu to nikdy neodpustí. Blanka by to jistě brala jako zradu, a to jí neudělá. Jolana naopak stojí na Vandině straně a říká Marii, že to zbytečně hrotí. Znovu se dostávají do sporu, který se týká blaha jejich dcer. 

Kryštof předstírá nemoc, aby nemusel odjet s Karlou a dětmi na prázdniny, a mohl tak dokončit jeho plány. Když je vzduch čistý a všichni z dohledu, pozve Kryštof Bruna, aby se domluvili na Štěpánkovi. Nevědí však, jak na to. Plány jim zkazí Kryštofův táta, kterého vyslala Věra, ať se na nemocného syna přijde podívat. Ta totiž odcestovala místo Kryštofa s Karlou a dětmi.

Kryštof by rád, aby jim Tony pomohl, ale ten nechce věřit svým uším. Apeluje na Kryštofa, aby toho okamžitě nechal. Před časem šel málem do vězení a teď si o to koleduje znovu. Kryštof s Brunem jsou však jako pominutí a nemyslí na nic jiného. 

Kryštof zuří kvůli Štěpánkovi
Kryštof zuří kvůli Štěpánkovi, Zdroj: TV Nova 

Bářin odjezd se blíží, a tak chce Franta trávit co nejvíce zbývajícího času s ní. Skyler z toho není úplně nadšená, když to slyší. Franta jí totiž pomáhá nastěhovat se do bytu nad bistrem, který pro ni a Chrise zařídila Anička.

Bára panikaří, protože nemá sbaleno, bojí se, že se nevejde do limitu se zavazadlem, a navíc nemůže najít pas. Všechno nakonec dobře dopadne, ale na Báru přichází jiný stres. Má obavy, jestli na ni František nezapomene, když bude tak dlouho pryč. Ujišťuje se, jestli mu bude chybět a má pochybnosti, zda se rozhodla dobře. 

Zdroj článku:
  • Autorský text