Používáte také Fajndr seznamku jako Adam z Ulice?

Používáte také Fajndr seznamku jako Adam z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam z Ulice se rozhodl, že když pořád sedí v těch knížkách, zkusí se seznámit přes seznamovací aplikaci Fajndr... A poštěstilo se. Našel na ní i dentální hygieničku Jarku, která mu už z osobního setkání byla velice sympatická. Slovo dalo slovo a rovnou na prvním rande to vzali přes postel. Otázky, jestli jim to vůbec bude klapat, si nechali až na druhou schůzku. 

Seznamovací aplikace jsou pro některé jediným řešením, jak se seznámit 

Dříve Adam neměl žádný problém se s někým se seznámit. Diváci Ulice ho mohli vídat se spolužačkou Kristýny Petrou, později zažil krátký románek s vysokou a štíhlou Markétou. S tou teď ale randí Denis. Až teprve nedávno si proto Adam začal uvědomovat, že pokud sem tam od knížek nevystrčí nos, hrozí, že zůstane už navěky sám.

Zkusil tedy seznamovací aplikaci Fajndr, na které se chtěl zároveň trochu oťukat. Sem tam si s někým napsal, třeba s Agátou. S tou už však vztah nerozvíjel, protože potkal Jarku. Napřed u jeho mámy doma, když ji Blanka pozvala na pracovní večeři, potom při jeho pravidelné zubní hygieně.

Teprve až pak si všiml, že také Jarka je na Fajndru. Protože se mu s ní vždycky dobře povídalo, rozhodl se ji na seznamce pošťouchnout. Nakonec z toho bylo rande a pak i druhé. Zatímco už během první schůzky skončili v posteli, na druhé schůzce se začali více poznávat. Adam navíc Jarce musel rozmlouvat její hloupý nápad jejich vztah z racionálních důvodů ukončit. 

Jarka zná celou rodinu, možná proto to není tak jednoduché. Zdroj: TV Nova

Do Ulice se tedy celkem nenápadně promítlo téma seznamovacích aplikací, o kterém mohou diváci hlouběji přemýšlet. Už dávno totiž nejsou seznamky tabu. Pro některé je to dokonce jediný způsob, jak se s někým přes své pracovní vytížení seznámit. Možná to je i váš případ? 

Diváci Adamovi určitě budou držet palce, aby mu to se sympatickou Jarkou vyšlo. Možná, že spolu vážně začnou chodit. Jednoduché to ale mít rozhodně nebudou. Vždyť Blanka je Jarčina šéfka a v práci si pořád vykají. Navíc si Blanka bude věkový rozdíl zamilovaného páru uvědomovat mnohem více než samotný Adam. Už teď z toho vyplývá, že to bude velice křečovité a že u Voláků bude zase dusno.

Stojí Adam Jarce vůbec za to? 

Jaroslava vypadá jako rozumná žena. Moc si přála mít své vlastní dítě, ale s bývalým partnerem, který už své vlastní děti měl, jí to nevyšlo. Rozvedla se s ním a zcela pochopitelně jí je samotné velice smutno. Do toho jí vstoupí Adam, kterého zná z vyprávění Blanky.

Je to milý a sympatický kluk a právě ten se jí začíná dvořit. Jarka je z toho celá v rozpacích, ale protože nejspíš v životě potřebuje nový impuls, zkouší se s Adamem sejít. Kupodivu ji přitahuje více, než si od toho slibovala. Je tu ale jedno velké ale, respektive hned několik zádrhelů. Je od Adama o dost starší, má nálepku rozvedená a šéfuje jí Adamova matka. Stojí jí Adam vůbec za všechny ty problémy? Na to si budeme muset počkat. 

Zdroje článku: