Příští týden čeká Adama bolestné prozření a Anežka zřejmě přijde o kamarádku

Příští týden čeká Adama bolestné prozření a Anežka zřejmě přijde o kamarádku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Láska hřeje i pálí. Kryštof svou ženu miloval, ale byl podveden. Adam je zase čerstvě zamilovaný, ale co když to Jarka necítí stejně? Anežku mrzí, že nemůže jet na stáž. Kvůli průšvihu s marihuanou navíc končí její přátelství se Žofkou. Lumír vymyslí další způsob, jak stmelit Kateřinu a Lexíka.

Začne si podvedený Mára vyřizovat účty?

Jakub se nedokázal smířit s tím, že ho Karla odkopla a hrála si doma na šťastnou rodinku. Pohrozil jí, že Kryštofovi řekne pravdu, a tak Karle nezbylo nic jiného, než být rychlejší a přiznat se manželovi sama. V pátek to konečně udělala a zdá se, že ani po víkendu se rozbouřené emoce nezklidnily. Karla dělá, co může, aby rodinu udržela pohromadě. Soukromé problémy je však nucena řešit i v práci se šéfem, jenž je Jakubovým strýčkem. Ani Mára to nemá jednoduché. Lomcuje jím bolest, vztek a pocit nesmírné zrady. Vyřídí si s Jakubem účty? A co všechno se dozví od Hermana?

Co když je Adam na své city úplně sám?, zdroj: Tv Nova

Adam se zamiloval, ale co Jarka?

Nezávazné vztahy jsou zábavné a bezstarostné jen do chvíle, než je někdo začne brát vážně. Adam prožil s Jarkou pěkné chvíle a zřejmě se do ní skutečně zamiloval. Ačkoli zatím tají před rodinou její totožnost, doufá, že je čeká společná budoucnost. Ale co když to Jarka nevnímá stejně? Co když je Adam na své city úplně sám? Budou si to muset co nejdříve vyjasnit.

Pravda však nemusí být příjemná. S čím se Adam svěří tátovi a co mu bude připadat jako rána pod pás?

Anežka v Ulici, zdroj: Tv Nova

Přišla Anežka o kamarádku?

Stačí málo, aby se nevinná zábava zvrtla v průšvih. Ačkoli se incident s kouřením marihuany odehrál před několika dny, Anežka, Svatka a Žofka na něj stále tvrdě doplácejí. Přestože trávu přinesla do školy Žofka a hecovala holky, aby si s ní zakouřily, nejvíc to teď odnáší Anežka. Toužila jet na ekologickou stáž do Švýcarska, ale zdá se, že bude muset dát svým snům sbohem. Žofka jí navíc vyčítá, že před rodiči práskla, kdo trávu do školy přinesl. Jejich přátelství se tak ocitlo v ohrožení. Dokážou se holky usmířit? A jak do kauzy kolem marihuany znovu zasáhne Žofčina máma?

Najde si Kateřina cestu k Lexíkovi?

Dosavadní pokusy o spřátelení Lexíka s Kateřinou zatím selhaly, ale Lumír se nevzdává! Vymyslí vskutku rafinovaný způsob, jak je dát dohromady. Naplánuje společný výlet do přírody, snad proto, že v minulosti si Lexík a Kateřina při podobné příležitosti skvěle rozuměli. Navíc by to Lumír mohl ještě vylepšit menší bojovkou. Jak už to tak ale v jeho případě bývá, věci se mu drobátko vymknou z rukou. Nevinná výprava se rázem změní v pořádné dobrodružství. Co Lumír určitě nezamýšlel a jak vlastně zvládne další náročné výročí Světlanina úmrtí?

Každé ráno pro Šimon představuje hrůzu z toho, co si šikanátoři vymyslí, zdroj: Tv Nova 

Tyrani přitvrdí, proč je Šíma nenahlásí?

Roman a Viktor nechtějí nechat Šimona na pokoji, naopak ve svých krutých žertech přitvrzují. Michal si myslí, že zacházejí příliš daleko a že by je měl Šimon konečně nahlásit. Ten však nechce na kluky žalovat, navíc se jich upřímně bojí. Ustavičné týrání se podepisuje nejen na jeho psychickém zdraví, ale také na chování ve škole i doma. Každé ráno pro něj představuje utrpení a hrůzu z toho, co si šikanátoři zase vymyslí. Není divu, že Šimon dělá, co může, aby se vyučování vyhnul. Naneštěstí si na něj grázlové počkají přímo před domem…