Kam se poděla Diana Rytířová? Svým půvabem v Ulici rozhodně vynikala

Kam se poděla Diana Rytířová? Svým půvabem v Ulici rozhodně vynikala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dianu Rytířovou jsme mohli v Ulici sledovat po boku své dcery Jany a také jako sekretářku na radnici u Tondy Hložánka. Tato půvabná žena sklidila úspěch u mnoha mužů. Kam se ale vytratila a kdy ji opět můžeme vidět?

Nekonečný seriál Ulice nás neustále překvapuje příchodem nových postav, které v různých dějových linkách sehrávají důležitou roli. Takovým případem je i postava Diany Rytířové, která se začala v Ulici objevovat již od roku 2019. Dianu jsme mohli vídat coby matku Jany Rytířové, která si v té době procházela nelehkým obdobím. Jana se svou matkou nikdy nemívala dobrý vztah, to se však s jejím příchodem začínalo měnit. 

Sára Affašová jako dcera Diany, Jana Rytířová, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Diana se ve svých počátcích v Ulici jevila jako poněkud hysterická matka a sebestředná kariéristka, a tak ji také vnímala Jana. A nebylo divu - Diana zavítala do Ulice hned ve chvíli, kdy chtěla začít řešit svoji pověst v Chomutově a z toho důvodu začala navštěvovat Janu.

Pro svéráznou a tvrdohlavou Janu i její matku to nebylo příliš snadné období. Její linka se však začala ještě vyostřovat, když se Jana pustila do hledání svého otce. Po jejím usilovném pátrání zjistila, kdo je její otec skutečně zač. Po mnoha letech se opět začal stýkat s Dianou a připomněli si “staré dobré časy”. Ačkoli to vypadalo nadějně, do stejné řeky spolu znovu nevstoupili. Vztah Diany a Jany se o mnoho zlepšil, a dokonce tyto dvě svérázné osobnosti spolu začali opět bydlet.

Diana v Ulici vynikla především svým půvabem, na nějž si získala hned několik mužů. Usiloval o ní starosta Hložánek a také zhrzený Lumír, který hledal novou životní lásku. Oba mezi sebou soupeřili, kdo srdce krásné Diany získá, nicméně ani jeden neuspěl. Lumír je nyní šťastný po boku Kateřiny. Kdyby se Diana vrátila do Ulice, jistě by to zamíchalo dějem, už jen tak, že by si Kateřina Lumíra určitě více hlídala a mámuška by jako přítelkyni viděla pro Lumíra raději Dianu, a opět by se z ní stala dohazovačka, jako v případě Ingrid.

Dianu jsme mohli vídat na radnici spolu s Tondou Hložánkem, ale nyní ji na nějaký čas na obrazovkách neuvidíme. Herečka si totiž dává od Ulice pauzu a chce dát prostor novým hereckým příležitostem. Můžeme jenom doufat, že se Diana i oblíbená Jana zase brzy do Ulice vrátí!

Zdroj článku:
  • Autorský text