Kvůli čemu přibude Gábině v Ulici další vráska na čele?

Kvůli čemu přibude Gábině v Ulici další vráska na čele?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Život se s Gábinou Pumrovou rozhodl nemazlit. Před prázdninami jí zjistili rakovinu a ani po prázdninách nebude mít na růžích ustláno. Podle upoutávek na 18. sezónu Ulice to vypadá, že se její Šimon stane terčem brutální šikany ve škole. Nebude jediný, kdo v Ulici šikanu zažil. Celkem nedávno si jí prošel Vítek Klíma, prožila ji Rozina Maléřová a později i její utlačovatelka Lucie Weberová. Tak uvidíme, jak se se šikanou popere rozumný Šimon. 

Gábina Pumrová bude mít další důvod ke vzteku a zoufalství 

Po návratu do Ulice dostala herečka Aneta Krejčíková od scenáristů opravdu pestrou dějovou linku. Ještě před koncem 17. sezóny seriálu její postava procházela zjištěním, že trpí smrtelnou nemocí. Na začátku 18. sezóny bude zažívat další strach, vztek a zoufalství kvůli Šimonovi. Ten se totiž stane terčem brutální šikany. Proč on? Proč zrovna on? Možná, že mu to způsobilo její rozhodnutí zůstat a s nemocí se poprat v Česku. Chudák Šimon musel nastoupit do nového prostředí, kde ho bohužel nepřijali. Proč se něco takového vůbec děje? Jakoby toho Gábina už tak neměla dost naloženo. Naštěstí na to není sama. 

Téma šikany si postavy Ulice, zdá se, přehazují jako horký brambor. Naposledy ho měl Vítek Klíma, který procházel drsnou šikanou v práci. Předtím šikanu prožila Rozina Maléřová, utlačovaná jednou byla i Tereza Jordánová a ne úplně dobře se v zaměstnání zacházelo také s barmankou Šárkou. Jak si teď se šikanou poradí Šimon?

Ne vždy se terčem šikany stane ten nejslabší 

Šimona Urbana z Ulice (herec Jakub Krause) byste na oběť šikany možná ani netipovali. Vždyť je to bystrý a sebevědomý kluk, který se ke každému chová hezky. No jo, ale ani Vítek Klíma nebyl uťápnutý a ustrašený. Obětí šikany se může stát kdokoliv. Šikanu u Šimona určitě způsobí fakt, že přijde do nového prostředí. Naštěstí i on má svůj trumf v rukávu – Jirku Hermana. Ten to určitě jen tak nenechá.

Zdroj článku: