Co přinesl tento týden v Ulici? Překvapivé pravdy a zásadní změny

Co přinesl tento týden v Ulici? Překvapivé pravdy a zásadní změny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina se s Jirkovým přispěním snažila Šímovi vysvětlit, za co jeho dědu odsoudili. Zároveň utěšovala Karlu, jejíž nevěra se málem provalila. Prokop se nadále hádal s Magdou a odmítl Mirkovi svědčit na svatbě. Béda možná přivedl Alici do jiného stavu. Sára se kvůli penězům spřáhla s Ričim a Fóglem.

Šíma zjistil pravdu o dědových zločinech

Šíma si nemohl nevšimnout, že mu prarodiče něco tají, a rozhodl se tomu přijít na kloub. Vyfotil si dědův dopis od soudu a požádal mámu, aby mu konečně vysvětlila, o co jde. Dozvěděl se, že děda vydíral svou asistentku a také Lumíra. Navíc nevypadá na to, že by trpěl posttraumatickou poruchou, jak tvrdí. Šímovi došlo, že děda mu lže, a už ho nechtěl víckrát vidět. Gábina sama neměla o kauze podrobné informace, a tak požádala Jirku, aby jí pověděl víc.

Byl to právě Jirka, kdo pak Šímovi promluvil do duše a poprosil ho, aby zkusil dát dědovi ještě šanci. Vyjádřil názor, že kdyby si děda odpykal trest ve vězení, ulevilo by se mu, protože ta hrozba by nad ním přestala viset. Mastný se s odchodem do basy ale jen tak smířit nehodlá.

Prokop odmítl jít Mirkovi za svědka

Prokop si umanul, že na léto odjede s jednou z bývalých přítelkyň do Portugalska – jednak proto, že chce cestovat a odreagovat se, jednak proto, aby nemusel jít Mirkovi za svědka. Magdu pěkně naštvalo, že zase odmítl přijít na svatbu a neustále svá rozhodnutí mění. Ona už se totiž smířila s myšlenkou, že tam Prokop bude, a teď se obává, aby Mirkovi nedošlo, kvůli čemu se vlastně nechce zúčastnit.

Mirek jí navrhl, že by se mohli přestěhovat do Mnichova a že svatbu uspořádají předtím, než Prokop odjede. Když si o tom chtěl jít s kamarádem co nejdříve promluvit, nedozvonil se k němu. Prokop předstíral, že není doma, a za dveřmi poslouchal, jak ho Magda před Mirkem pomlouvá.

Alice možná otěhotněla, možná ne…

Alice s Bédou měli jistou nehodu v posteli a teď to vypadá, že by Alice mohla být těhotná. Neváhala a udělala si test, který jí vyšel pozitivně. Když jen o pár dní později zkoušela další, druhá čárka tam sice byla, ale už o něco méně výrazná. Podle gynekoložky zatím nemá smysl si testy dělat, protože takhle brzy budou stejně neprůkazné. Alice nicméně věří, že opravdu čeká dítě.

Cítí se totiž jinak, tak nějak zvláštně, ale možná si to jenom namlouvá. Bedřich ještě úplně neví, co si o tom myslet. Probíral to s Milošem i Aničkou, oběma se svěřil, že má vlastně strach a že už bude starý, až mrně bude maturovat. Navíc by se mu mohla vrátit rakovina. Co potom?

Sára si s Ričim dohodla podezřelé kšefty

Sára by ráda vyrazila s Danem na dovolenou k moři. Usmyslela si ale, že obyčejné Chorvatsko, kam jezdí každý, jí nestačí. Dan by zase rád navštívil slavný ostrov Robinsona Crusoea, ale taková dovolená by je vyšla minimálně na sto tisíc. Sáru nenapadlo nic lepšího, než navázat podezřelou spolupráci s Ričim a Fóglem, jimž se teď obzvláště daří při jejich pochybných kšeftech. Sára by jim u sebe doma přechovávala zboží a oni by jí za to platili. Dan se o tom ale nesmí dozvědět!

Zdroj článku:
  • autorský text