Seriál Slunečná – rodinný statek, který v sobě ukrývá mnoho tajemství. Eva Josefíková nahradila Veroniku Arichtevu

Seriál Slunečná – rodinný statek, který v sobě ukrývá mnoho tajemství. Eva Josefíková nahradila Veroniku Arichtevu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jeden z nejpopulárnějších seriálů v Česku. Rodinný statek, láska, příběhy různých lidí, boj o dědictví, výroba sýrů. Tohle vše spojuje seriál Slunečná. Na jaké životní změny se můžeme těšit?

Premiérové díly můžeme sledovat vždy v úterý a ve čtvrtek od 20:15 na televizi Prima.

O čem seriál je?

Děj se odehrává na statku, kde žije rodina Popelkových. Společně provozují rodinný penzion a hospodu. Po smrti hlavy rodiny mezi sestrami Týnou a Sylvou probíhá boj o dědictví. Hodná Týnka chce v rodinné tradici pokračovat a statek zachovat, Sylva chce raději získat peníze a přestěhovat se do Prahy.

Do této situace přijíždí mladý Janek, pro kterého jsou peníze na prvním místě, ale statek ho změní. Snaží se přesvědčit Týnu, že ve dvou se vše táhne lépe. Oba se tedy snaží statek zachránit.

Rodiny, milenci, zaměstnanci, přátelé. Tito všichni zde hledají útočiště. Každý se aspoň trošku zapíše do historie statku. Jaké příběhy v sobě statek ukrývá? A koho zde potkáme?

Proč Slunečná?

Název vesnice je odvozen od sluníčka, které zde svítí více než jinde. Pastviny jsou plné květin a bylinek. Kozy a krávy zde dávají skvělé mléko, ze kterého pak vyrábí delikátní sýry.

Obsazení

Seriál má zatím 2 série. První má 35 epizod, režírovali ji Libor Kodad a Jaromír Polišenský. Hlavní roli obsadila krásná a talentovaná Eva Burešová, k ní se přidala Barbora Jánová, Marek Lambora, Lukáš Langmajer, Eva Holubová, Pavla Tomicová a mnoho dalších. Druhá série má zatím 8 epizod a herci se v ní ve většině případů opakují.

Výměna hereček za pochodu

Ze dne na den byla nová Denisa Kánská. Nabídka přišla velmi rychle. Veronika Arichteva kvůli pokročilému těhotenství už nemohla pokračovat v natáčení. V nových dílech se tedy můžeme těšit na herečku Evu Josefíkovou, která Veroniku nahradila.