Dobrá zpráva pro fanynky seriálu Ulice: Rebel Jirka, kterého ztvárnil Ondřej Havel, se vrací na scénu

Dobrá zpráva pro fanynky seriálu Ulice: Rebel Jirka, kterého ztvárnil Ondřej Havel, se vrací na scénu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po třech letech se herec Ondřej Havel přidá opět k zajímavému projektu, kterým je nekonečný seriál Ulice a budeme ho pravidelně vídat v hostivařských ateliérech, kde se seriálové kulisy nachází.

Jeden z členů chlapecké kapely New Element a také herec a moderátor rádia a Snídaně s Novou Ondřej Havel určitě potěší nejednu pravidelnou divačku nováckého seriálu.

18. sezóna, která naváže dějem tam, kde předchozí skončila, už je za dveřmi a samozřejmě se dočkáme i nových postav. I když v případě Ondřeje jde o staronovou postavu, která za tři roky nepřítomností prošla určitým vývojem.

Ondřej, který se představil jako syn starosty Jirka, nebyl zrovna typicky kladná postava, ale rebel a sígr, který však rozhodně zanechal v seriálu zřetelnou stopu. Ani tentokrát nebude mít úplně snadnou dějovou linku a bude často muset řešit intenzivní spor s otcem. Nepůjde o žádné lumpárny, ze kterých už vyrostl, ale spíše o rivalitu.

Jirka se totiž rozhodne vstoupit do komunální politiky a přinést závan svěžího větru a dělat věci jinak než jeho otec. Ten v něm samozřejmě vidí nečekanou konkurenci a synova přítomnost v jeho pracovním prostředí se mu moc nelíbí.

seriálový Jirka , zdroj: TV Nova

A co říká na nabídku představitel mladého politika?

„Ano, příjemně mě překvapila. Doufal jsem v nějaký nový příběh kolem Jirky Hložánka. Těším se na to, protože tentokrát bude linka zaměřená na politiku očima mladého člověka. To je super téma.“

Herec dodal, že se velice těší na natáčení se svým seriálovým otcem Miroslavem Hanušem a samozřejmě také na seriálovou ikonu Lumíra, kterého hraje Václav Svoboda.

Právě Lumír by se v nadcházející sezóně měl stát pro navrátilce Jirku významnou oporou a jejich vztah bude velmi pozitivní.

Za tři roky se z mladíka stal atraktivní muž, a navíc jeho působení v politice mu přinese celou řadu příležitostí nejen na poli pracovním.

Ondřej dodává. „Přicházím do skvělé společnosti a věřím, že o zábavu nebude nouze.“

Zdroj článku: