S návratem Venduly nastanou v bistru změny, neodbytný Jakub a zamilovaný Lumča v Ulici

S návratem Venduly nastanou v bistru změny, neodbytný Jakub a zamilovaný Lumča v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakub obnovuje vztahy s Věrkou a Kryštofem, čeho tím chce dosáhnout? Vendula se po dlouhé době vrací do bistra a hned chce všechno změnit! Lumír k tomu má výhrady, ale zaměstnává ho Kateřina a jejich rozkvétající láska.

Jakub to na Karlu zkouší přes její rodinu

Karla se o svých starostech s Jakubem svěří Gábině, která znechuceně utrousí, že je to naprostý psychopat, jemuž se líbilo mít nad Karlou moc a teď se jí nechce vzdát. Měla by ho důrazně poslat do háje. To ona samozřejmě zkouší, ale co zmůže, když se pan scenárista nehodlá nechat odbýt? Neustále posílá SMS zprávy a žadoní o setkání v krámku.

Navíc se teď po dlouhé době ozve i Věrce, údajně kvůli literární soutěži. Jejich schůzky nad tvůrčím psaním tak budou pokračovat. Kromě toho se Jakub setká s Kryštofem, a dokonce po něm nechá Karlu pozdravovat!

Ke všemu se domluví, že spolu zajdou na pivo. To už rozhozená policistka nerozdýchá a napochoduje do krámku, aby Jakuba jaksepatří seřvala. On však nechápe, co jí vadí, a nevěří, že se jí po něm nestýská. Jak tohle může dopadnout?

S návratem Venduly nastanou v bistru změny

Lumír se s pomocí odborníků vypořádá se štěnicemi – právě včas, protože se po mateřské dovolené vrací do bistra Vendula. Je celá natěšená, až obmění jeho koncept a zastaralý, nudný sortiment. Sotva se objeví, začne kritizovat prakticky vše, co Anička jako její zástupkyně udělala.

Ne snad nějak důrazně a přísně, přesto nejsou Aničce její plány dvakrát příjemné. Ani Lumírovi se moc nezamlouvá představa, že by zrušili ověřené produkty a zavedli samé novinky. Zákazníci, zvyklí na určité věci, by to nemuseli přijmout vstřícně.

Lumír a Kateřina si konečně přijdou na své

V zásadě se Lumír ale nehodlá plést do dceřiných záměrů, má úplně jiné starosti a hlavu plnou Kateřiny. Po zneškodnění štěnic ji totiž konečně může pozvat domů. Po tolika neúspěšných pokusech a zmařených šancích prožijí první milování, aniž by je někdo vyrušil. Od té chvíle Lumír létá na růžovém obláčku, má hravou náladu a radost ze života.

Ingrid na něm okamžitě pozná, co je toho původem, a nemůže jinak, než se radovat a smát spolu s ním. Jediný, kdo se mračí, je Vilma.

Zdroj článku:
  • autorský text