Robert De Niro: Velký lakomec nebo dobrý hospodář?

Robert De Niro: Velký lakomec nebo dobrý hospodář?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Robert De Niro se cítí být v tak špatné finanční situaci, že se prostřednictvím soudu dožaduje zmírnění finančních závazků vůči své téměř ex-manželce Grace Hightower.

Setkání s osudovou ženou

S tou se De Niro seznámil v roce 1987, kdy pracovala v luxusní čínské restauraci v Londýně. Ještě téhož roku se vzali a za rok, ve věku 42 let mu žena porodila syna. V roce 1999 herec požádal o rozvod a dva roky poté o výhradní péči o dítě. Časem se ale problémy páru vyřešily, v roce 2004 byl rozvod zrušen a manželé obnovili svůj manželský slib. V roce 2011 si pořídili druhé dítě, které jim odnosila náhradní matka. V roce 2018 začali manželé žít odděleně a rozvod stále není dořešený.

I Robert začal šetřit

De Niro žádá soud o svolení snížit ženě měsíční limit na platební kartě ze 100 tisíc USD na polovinu. Podle advokátů, kteří herce zastupují, pandemie zásadním způsobem ovlivnila příjmy herce a již není ekonomicky tak silný, aby mohl ženu podporovat v takovém rozsahu.

Caroline Krauss, právnička De Nira doložila, že řetězec restaurací, které herec vlastní, ztratil v důsledku koronaviru v dubnu 3 miliony USD a v květnu 1,87 milionu USD. Poté musel zaplatit 0,5 milionu USD investorům. Dále uvedla, že herec přišel v důsledku pandemických opatření o pracovní příležitost v Oklahomě.

Manželka nechce ustoupit

Advokáti ženy se brání tím, že De Niro má prokázaný majetek ve výši 500 milionů USD a pravidelně vydělává 30 milionů USD ročně, takže důvod ke snížení finančních prostředků pro podporu manželky je neoprávněný.

77. narozeniny

Jestli ten Robert není tak trochu lakomec. Popřejme mu k jeho 77. narozeninám, které oslaví 17. srpna, ještě řadu let v dobré kondici, aby měl ještě mnoho hereckých příležitostí a neskončil „na mizině".

Zdroj článku:
  • Autorský text