Zkrachuje salon, když Gábina přestane stíhat?

Zkrachuje salon, když Gábina přestane stíhat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina prožívá nejhorší období ve svém životě. Nejenže jí zjistili rakovinu, nýbrž se teď kvůli léčbě potýká s úzkostmi a úplně šílenými stavy mysli, kdy není schopná se soustředit.

Místo toho, aby se věnovala svému zdraví, musí vymyslet, jak udržet svůj salón nad vodou. Jako podnikatelka totiž nemá žádné záchranné lano. Aby měla na výplaty, musí dál pracovat.

Gábinu teď nejvíce tíží strach o Šimona a salón

Zdálo se, že Gábina Pumrová zažívá svůj nejrůžovější sen. Stala se oblíbenou módní návrhářkou a zakázky se jen hrnuly. Dokonce natolik, že byla nucena vrátit se z Berlína do Česka, aby rozšířila svůj butik o novou šicí dílnu. Jenže když se vznášíte takhle vysoko, je pád obvykle hodně bolestivý.

O tom Gábina už něco ví. Místo toho, aby si užívala nový vztah s Hermanem a očarovávala ho svými půvaby, brečí před ním jako želva, hystericky na něj křičí nebo se s ním pro změnu rozchází. Naštěstí je Jirka natolik zamilovaný, že všechny tyhle Gábininy výstupy přechází a je jí dál velkou oporou. Tu Gábina bezesporu potřebuje, protože má velký strach o Šimona i o módní salón.

Nejvíce jí teď trápí nahromaděná práce. Kvůli tomu, že se nemůže soustředit, nemůže Sabine odevzdat nové návrhy. To Gábinu deptá ještě více a zdá se, že se ze začarovaného kolečka nedostane. A to ještě ani nenastoupila na chemoterapie. 

Jiří Herman (Jan Holík), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Rakovina možná do života Gábiny přinese něco pozitivního, a to lepší vztah s její matkou Milenou, ke které nikdy neměla úplně nejblíž.

Všichni ji uklidňují, ale pravdou je, že vše podstatné visí na Gábině

Gábina se teď hroutí, kudy chodí. Všichni ji uklidňují, ale to nepomáhá. Pravdou totiž je, že i kdyby měla po ruce další tři šikovné Veroniky, nové nápady a návrhy šatů leží na jejich bedrech. Když nebude nová kampaň, nebudou zakázky a pak ani peníze na výplaty. Jenže jak to má Gábina udělat? Možná by pomohlo, kdyby kývla na nápad Jirky Hermana a společně s ním a se Šimonem vyrazila na wellness víkend. Možná by jí to pročistilo hlavu. 

Zdroj článku:
  • autorský text