Poslední pokračování nejznámější dinosauří filmové série již netrpělivě čeká na zveřejnění: Jurský svět 3

Poslední pokračování nejznámější dinosauří filmové série již netrpělivě čeká na zveřejnění: Jurský svět 3
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Korona pěkně zahrála s kinem a s filmovým světem. Několik premiér nových filmů se celou dobu posouvá na přívětivější termín, některé filmy přesunuly svou premiéru na Netflix, Disney+ anebo Amazon Prime. Poslední díl Jurského parku ale trpělivě čeká na otevření kin, ale co o tom filmu zatím víme?

Jurský svět: Nadvláda – kam nás příběh zavede?

Třetí díl Jurského světa by měl být poslední díl dinosauřího eposu, lze tedy očekávat, že nás režisér Colin Trevorrow (režisér prvního dílu jurského světa) a producenti nabídnou parádní podívanou. Na konci předešlé epizody byli dinosauři propuštěni z velké vily, kam byli po výbuchu ostrova převezeni kvůli aukci pro bohaté a důležité lidi. Nejrůznější druhy, jako třeba pterodaktylové, triceratopsové či apatosauři, ale taktéž jeden velociraptor, jeden carnotaur a hlavně královna prvního parku tyrannosauří samice, teď divoce a bez kontroly běží, létají a plavou po světě. To slibuje buď chaos a boj proti dinosaurům, anebo pokus o soužití s novým druhem v biodiverzitě světa.

Herci a menší spoiler

3. díl Jurského světa má být podle Trevorrowa definitivní ukončení dinosauří hexalogie, což znamená, že všechno, co bylo v předešlých dílech nějakým způsobem nakousnuté, bude v tomto díle dokončené. Veškeré detaily, informace a tajemství mají být vyřešeny, různé otázky budou zodpovězeny. A aby mohlo být všechno co nejlépe vyřešeno, musí se samozřejmě vrátit celé původní obsazení.

A tak se můžeme nejen že těšit na Chrisa Pratta a Bryce Dallas Howardovou, ale taktéž na Sam Neila (Dr. Alan Grant), Jeffa Goldbluma (Dr. Ian Malcolm), Laura Dernová (Dr. Ellie Sattlerová) a BD Wong (Dr. Henry Wu). Mimo to existují pověsti, že se objeví jakýsi Lewis Dodger (herec bude jako v prvním díle Campbell Scott), postava z prvního dílu, který donesl Nedryovi půl milionů dolarů, aby ukradl embrya dinosaurů.

Může tedy být, že se konečně dozvíme, kdo to byl a co chtěl s těmi dinosaury původně dělat.

Film by se měl zveřejnit přesně za rok, a to v červnu 2022. Doufejme tedy, že nám to covid dovolí.

 

Zdroje: