Nejlépe placené herečky roku 2020. Kdo letos vyhrál

Nejlépe placené herečky roku 2020. Kdo letos vyhrál
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magazín Forbes i letos představil žebříček nejlépe placených hereček pro rok 2020, na který mnozí z nás napjatě čekali. Pojďme se na jednotlivá místa podívat a kochat se astronomickými částkami, které dokážou herečky vydělat.

1. až 3. místo

Začneme prvním místem, které mnohé jistě překvapí. To obsadila krásná Sofia Vergara svými 43 miliony dolarů a účinkováním v sitcomu „Taková moderní rodinka“ a také jako porotkyně v America's Got Talent. Nejenom stříbrné místo získala Angelina Jolie, ale také 35,5 milionu zejména za licenční poplatky za očekávaný film „Eternals“. A konečně na třetím místě se objevila Gal Gadot se ziskem 31,5 milionu zejména za snímek „Red Notice“.

4. až 7. místo

Melissa McCarthy, kterou proslavila role Sookie v úspěšných Gilmorových děvčatech, se pyšní krásným čtvrtým místem a 25 miliony především za moderování soutěže Little Big Shots. Páté místo a 25 milionů získala Meryl Streep za komedii „Let Them All Talk“. Na šestku zavítala Emily Blunt, která si vydělala 22,5 milionu dolarů za pokračování thrilleru „Tiché místo“ a dobrodružný snímek „Expedice: Džungle“. Sedmou příčku obsadila Nicole Kidman svými 22 miliony především za muzikál „The Prom“ a minisérii „The Undoing“ pro HBO.

8. až 10. místo

Osmé místo zaujal výdělek 19 milionů a Ellen Pompeo, které seriál Chirurgové neustále vynáší. Deváté místo získala Elisabeth Moss, která si 16 milionů vydělala díky streamovací síti Hulu, která bude stát za tvorbou 4. série „Příběhu služebnice“. A desítku nám uzavírá 15,5 milionů a Viola Davis. Za své honoráře vděčí hlavně díky seriálu „Vražedná práva“ a „Ma Rainey’s Black Bottom“, což je naprostou novinkou na Netflixu.

Letos nás tento žebříček hodně překvapil, neobjevila se na něm ani Jennifer Aniston ani Reese Whiterspoon, o nichž by se dalo říct, že svým účinkováním v „The Morning Show“ budou jistě v ohromném balíku. Nechme se překvapit následujícím rokem.