Vendula z Ulice hubne, má o 17 kilo méně

Vendula z Ulice hubne, má o 17 kilo méně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci si nemohli nevšimnout, že to Vendulce v Ulici sluší o dost víc. Je to tím, že se herečka Anežka Rusevová pustila do hubnutí a shodila více, než původně očekávala.

V Ulici svůj úbytek váhy nemusí nijak zdůvodňovat, protože shozená kila dokonale sedí na maminku po šestinedělí. Neustálá honička kolem bistra a Elišky zkrátka udělá své.

Vendula z Ulice shodila kila a změnila účes 

Zatímco dříve mohli diváci z Ulice vídat Vendulku pořádně oplácanou, s ofinou a s rozpuštěnými vlasy, teď má o 17 kilo méně, což jí samo o sobě sluší. Zhubla nejen po těle, nýbrž i po tváři a nejspíš i kvůli tomu změnila styl účesu. Ofina je pryč a Vendulu můžeme v Ulici vídat s vlasy vyčesanými do drdolu nebo culíku. Vendula vypadá svěží a lze tak říct, že jí mateřství velmi sluší. Kdyby neměla starosti ohledně své babičky Vilmy, která je proti jejich spolupráci na letní zahrádce s Kateřinou Dubovskou, byla by tou nejšťastnější osobou pod sluncem. A to si diváci ještě mohou pamatovat na dobu, když do Ulice přišla tichá a vyplašená a vůbec nedoufala v to, že ji její otec a jeho rodina přijme se vším všudy. 

Vendula není jediná, kdo v Ulici shodil kila 

Představitelka Venduly, herečka Anežka Rusevová se nechala slyšet, že začala hubnout pod vedením odborníků, kteří jí poskládali speciální jídelníček na míru. Na začátku to přitom prý vůbec nevypadalo na to, že Vendula ve své snaze zhubnout vydrží. Prý měla neustále hlad, protože musela výrazně zmenšit porce a změnit jejich složení. Protože vysadila mouku a cukr, šla kila rychle dolů. Shozením 17 kil herečka předčila sebe samu a teď se hlavně zaměřuje na to, aby si váhu udržela.

Anežka Rusevová, jako Vendula s dcerou Eliškou, Zdroj: TV Nova

Herečka se pustila do hubnutí v tu nejvhodnější dobu, protože v seriálu zrovna porodila dítě. Shozená kila se tak dají přičíst běhání kolem miminka.

Přitom herečka není jediná, kdo v Ulici zhubl. Pamatujete si ještě na oplácaného a vousatého Radka Mastného? Je to už poměrně dávno, co herec Pavel Novotný shodil kolem dvaceti kil. Také se chtěl cítit lépe a trápila ho bolavá kolena. I teď je vidět, že si svou váhu udržel a že mu sluší. 

Zdroj článku:
  • Autorský text