Šatníkem Vendula z Ulice moc nezaujme

Šatníkem Vendula z Ulice moc nezaujme
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Má dobré nápady i kuráž na rozdávání. Řeč je o Vendule z Ulice, jejíž nápady a činnosti jsou výraznější než její šatník. Vendula je krev a mléko, o tom žádná. Možná i kvůli kilům navíc její šatník zrovna nezáří.

Už v době, kdy Vendula v Ulici začínala, ji diváci mohli vidět v obyčejných džínách, halence nebo svetru, což se dodnes příliš nezměnilo. Tedy ano, změnilo! Více než v civilu chodí Vendula ve stejném pracovním oblečení, které pro svůj podnik vymyslela. 

Šatník Venduly z Ulice je nezajímavý a nudný

Možná Vendulina kila navíc způsobila, že se obléká tak, jak se obléká. Neforemné svetříky a halenky jí přidávají nejen další kila, nýbrž i léta. Ve svém oblečení vypadá Vendula na víc, než jí ve skutečnosti je. Její manžel Pavlík na tom s oblečením také není dvakrát nejlépe, a proto u něj inspiraci nenajde.

Vzhledem k tomu, jak nezajímavý a nudný Vendulin šatník je, je možná lepší, že je Vendula často vidět v košilích, které pro sebe a zaměstnance svého podniku vymyslela. Ty jsou víceméně slušivé a bohužel slušivější než to, co Vendula nosí mimo bistro.

Alespoň nějakou omluvu pro sebe Vendula má. Porodila dceru Elišku, a tak na nějakou módu nezbývá čas.

Kdyby však zašla za Gábinou, ta by určitě pro ni něco slušivějšího ve svém butiku našla. Nikde totiž není psáno, že silnější ženy nemohou chodit hezky oblékané. 

Vendula je v jednom kole 

Možná i Vendula začne po ustálení hormonů přemýšlet, jak by mohla svůj šatník vylepšit. Přece jenom bude mladou maminkou a na dětských hřištích se bude chtít líbit.

Jan Řezníček alias Pavel, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Teď Eliška jen sladce spinká v kočárku, ale počkejte, až začne běhat! To možná Vendula shodí kila navíc a začne přemýšlet nad módou. A když už se Vendula rozhodne pro změnu šatníku, určitě by nemusela nechat Pavla postávat opodál. I on totiž v módě zaostává. A nejen to. Co se oblečení týče, patří Pavel k nejnudněji oblečeným mužům v Ulici. 

Zdroj článku:
  • autorský text