ZOO: Markéta chystá na Petra pomstu, ale Lilly má lepší nápad

ZOO: Markéta chystá na Petra pomstu, ale Lilly má lepší nápad
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Markéta ze seriálu Zoo se radovala, že bude konečně paní Křížovou, ale místo toho zůstala stát u oltáře – odkopnutá a ponížená. Za to si Petr zaslouží trpět! Anebo ne? Podle Lilly se dá i tahle situace šikovně využít.

Lilly na něco kápla…

Když Petr opustil Markétu u oltáře, naservíroval jí největší ponížení jejího života. To mu samozřejmě jen tak nepromine, naopak se zatouží pořádně pomstít. Za tím účelem se v restauraci sešla s Lilly, která má vždycky v zásobě spoustu zákeřných nápadů, jak účinně škodit ostatním. Tentokrát se ale vytasila s překvapivým řešením. Myslí si, že kdyby Markéta začala Petrovi škodit, jen by ho tím utvrdila v tom, že udělal dobře, když si ji nevzal. Takže by spíš měla udělat pravý opak a přesvědčit ho, že se dopustil největší chyby svého života.

Markétina nová taktika

Lilly poradí Markétě, aby byla milá, chápavá a okouzlující, zatímco ona sama bude v tomhle scénáři hrát zlou mrchu. Na pomstu bude vždycky času dost, jestliže daný plán selže, ale do té doby má Markéta ještě pořád šanci získat Petrovo srdce. A tak se Lilly vydává k němu domů pod záminkou, že ji Markéta poslala pro své věci. Přitom mu vpálí, že je sobecký parchant a Markétu si vůbec nezaslouží. Ta se na něj přitom nezlobí a pořád ho miluje. Ačkoli mu Danuše následně potvrdí, že se rozhodl správně, je evidentní, že mu Lilly nasadila brouka do hlavy.

Markéta má hrát chápavou přítelkyni podle Lilly, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Proč panu soudci dojde řeč?

Později se Markéta vypraví k Petrovi do kanceláře, aby předvedla tolerantní a vyrovnanou dámu, která naprosto chápe, že se její snoubenec lekl náhlého závazku. On samozřejmě hned namítne, že přece nešlo jenom o závazek, ale Markéta ho okamžitě přeruší. Podle ní do toho šli zkrátka moc narychlo. Nejdřív mezi sebou měli vyřešit předešlé neshody. Nežádá, aby jí něco vysvětloval, vlastně ho ani nepustí ke slovu, ale ujistí ho, že mu rozumí. Dokonce mu poděkuje a úplně mu tím vezme řeč. Skutečně si ho dokáže znovu omotat kolem prstu?

Zdroj článku:
  • Autorský text