ZOO: Bude se Markéta dál doprošovat, aby se k ní soudce vrátil?

ZOO: Bude se Markéta dál doprošovat, aby se k ní soudce vrátil?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Markéta ztratila vše, po čem toužila, ale nehodlá se smířit s nepřízní osudu. Vymyslí plán, jak se Petrovi znovu vetřít do života i přízně. Podaří se jí nalézt cestu do jeho zlomeného srdce? Zjistěte, s čím přijde, v dalších dílech seriálu ZOO.

Markéta se neštítí žádné lži

Markéta předstírá, že má zánět močového měchýře a že jí v bytě nefunguje topení – to vše, aby vzbudila lítost v Petrovi. Nastěhovala se zpátky k němu, alespoň než jí doma opraví kotel. Potřebuje už jen prostor pro své svůdné praktiky, a tak se musí zbavit Viky. Navrhne jí, aby si vzala volno, a vysvětlí to tak, že ona sama se celý den jen válí v posteli, tak alespoň pohlídá děti. Ilonka nezapomene trefně poznamenat, že když má někdo zánět močového měchýře, měl by pořádně odpočívat. Koneckonců, není to žádná legrace, pravda? Ani Viky se nenechá opít rohlíkem a pěkně si do Markéty rýpne.

Hra na spokojenou rodinku

Přesto si vychytralá právnička najde příležitost, jak Viky pustit domů dříve, a před Petrem potom předvést starostlivou náhradní maminku. Zahraje si s dětmi karty, ale buď jí to vůbec nejde, nebo je záměrně nechává vyhrávat. Petr, jako vždy starostlivý a imunní vůči lidské lsti, hned začne Markétu kárat, že by měla raději odpočívat. Když pacientka prohlásí, že už je jí lépe, chytne se toho Ilonka a dodá, že by se tedy mohla vrátit dřív domů. Ostatně, kotel už by měl být opravený a bude tam mít i větší klid. Ale Markétě samozřejmě vůbec nevadí trávit čas s Petrem a dětmi, ba právě naopak! Když si k další karetní hře zasednou všichni společně, vypadají jako hotová reklama na šťastnou rodinu.

Dosáhne ostřílená právnička svého?

Později se Petr a Markéta ocitnou o samotě a „lov na soudce“ může zdárně pokračovat. Markéta leží celý den sama v posteli, a tak by si teď ráda s někým promluvila. Ostatně i Petr se potřebuje odreagovat od pracovních starostí. Hezky si popovídají, ale sblíží se natolik, aby byl Petr ochotný dát jí další šanci? Už ho tolikrát zklamala. Jenomže když mu teď Alex utekla do Los Angeles a zlomila srdce, nebude to snad pro vypočítavou právničku skvělá příležitost k utěšování?

Zdroj článku:
  • Autorský text