Ulice: Lumír s Kateřinou si k sobě znovu najdou cestu. Skyler chce naopak se vším skoncovat

Ulice: Lumír s Kateřinou si k sobě znovu najdou cestu. Skyler chce naopak se vším skoncovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Člověk míní, život mění. Kateřina s Lumírem si bláhově mysleli, že jim bez sebe bude líp, ale jedna malá náhoda jim dokáže pravý opak. Eva urazí Skyler a ta chce okamžitě odjet za Chrisem. František před Bárou dál dělá, jako by se nic nestalo. Blanka ve 4381. dílu uhodí na Jarku.

Lumír s Kateřinou se vzájemně dohodli, že rozchod bylo to nejlepší řešení. Lumír o něm mluví jako o naprosto běžné události a pochvaluje si, jak rozumně a dospěle to s Kateřinou vyřešili. Ingrid ho poslouchá, ale pořád jí jejich rozchod nejde nějak na rozum.

Věřila, že její odjezd bude mít zcela opačný efekt. I Vendula je zvědavá, jak to celé vlastně je a co se teď bude dít dál. Jestli se s Kateřinou budou dál vídat, nebo jestli Lumír přestane chodit do hospody. Také se chce se svým tátou poradit, jak se teď má ke Kateřině chovat.

Vendula se ptá hlavně proto, že se v hospodě koná mikulášská nadílka pro Drozdy, které se v převlečení za anděla také zúčastní. Jenže to má jeden háček. Jak řekne Mário Kateřině, chybí Mikuláš. To Kateřina nechce nechat jen tak. Nemůže však nikoho sehnat, tak se za něj převlékne sama. Děti už jsou celé natěšené, kdy se konečně objeví a brzy se dočkají. A protože to Mário špatně pochopil, budou nakonec Mikulášové dva. Jeho chyba však bude ta nejlepší, kterou kdy mohl udělat.  

Kateřina s Lumírem opět spolu
Zdroj: TV Nova | Kateřina s Lumírem opět spolu

Blanka netrpělivě čeká na Adamovu návštěvu. Vyčítá Adamovi, že se o jeho vztahu s Jarkou dozvěděla od Luďka, a že si ji u toho jeho táta náležitě vychutnal. Blanka to bere jako křivdu a jejich vztah a celá tahle situace jí nepřijdou normální. S Jarkou v ordinaci probírala osobní život, a ani jednou se jí Jarka neměla potřebu svěřit a pokusit se jí říct pravdu. Adam ji prosí, ať z Jarky nedělá viníka, vždyť ho ze začátku odmítala právě kvůli ní. Nechtěla si dělat v ordinaci zle a Blanku zklamat. 

Po příchodu do ordinace se Blanka k ničemu nevyjadřuje, s Jarkou se baví převážně o pracovním rozvrhu pro tento den, a aby řeč nestála, ptá se, jakou měla Jarka cestu do práce. Úsměvy, které si jinak obě ženy při společném ranním přivítání vyměňovaly, jsou však možná nenávratně pryč. Později to Blanka nevydrží a na rovinu se zeptá Jarky, co od jejich naprosto nesourodého vztahu očekává. Jarka jí asertivně vysvětlí, že si s Adamem žádný plán předem nenapsali, takže jí na její otázku nemůže odpovědět. 

Blanka už ví o Jarce a Adamovi
Zdroj: TV Nova | Blanka už ví o Jarce a Adamovi

Eva se jako žena v domácnosti necítí zatím úplně spokojená. Takové práce, takových starostí, samé vaření, vůbec nemá na nic čas. Postěžuje si v bistru Aničce, když jí klade na srdce, že by na Miloška měla víc dohlédnout. Eva ho do bistra totiž bere místo školy, protože byl u zubaře. Anička k Evě usadí Skyler, která se za ní také přijde podívat, ale to nemá dělat.

Eva si na Skyler zchladí žáhu, protože se netváří na její pravý kožich a mluví jí do výchovy. Vmete jí do obličeje, že si nechala odvézt dítě do Amsterdamu, aby měla klid. Pro Skyler je to poslední kapka a rozhodne se natrvalo odjet za Chrisem. Anička volá Frantovi, aby věděl, co se děje a ten jde okamžitě za Skyler. Když se později vrátí domů k Báře, líčí jí, že naprosto nechápe, co jí přeletělo přes nos a asi bude nejlepší, když opravdu odjede. Jenže František ví moc dobře pravý důvod Skyleřina odjezdu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text