Ulice: Blanka se rozohní na Jarku. Měla by dát Jarka raději výpověď, jestli chce být s Adamem?

Ulice: Blanka se rozohní na Jarku. Měla by dát Jarka raději výpověď, jestli chce být s Adamem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Láska i hory přenáší. Když je však tou horou Luděk Volák, přenáší se láska velmi těžko. O vztahu Adama a Jarky se proto dost nešťastně dozvídá i Blanka, a tak má Jarka v ordinaci co vysvětlovat. Jednoduché to nemají ani Lumír s Kateřinou. Ve 4380. dílu se Lumír snaží udělat krok vpřed.

Nepříjemným setkáním s Luďkem Jarčina noční můra nekončí, ale teprve začíná. Luděk je totiž tak vytočený, že hned potom, co zjistil, kdo je ta Adamova přítelkyně, volá Blance, jestli o tom věděla. Ta se mu však neozývá, tak jí hned ráno buší na dveře. Blanka se s ním však nechce bavit a při první zmínce o Jarce a Adamovi se mu vysměje.

Když jí však Luděk řekne, že ji našel u něj doma v koupelně, Blanka se smát přestane. Pozve Luďka dál, aby jí pověděl všechno, co ví, a společně tuhle nemilou situaci probrali. Blanka před ním zachová klid, ale v ordinaci se ovládat nedokáže. K Jarce najednou přistupuje velice odtažitě a ostře. Není sice nadšená, že jsou s Adamem spolu, ale to, že jí Jarka celou dobu, co už s Adamem chodí, klame a lže jí. Měla zato, že si důvěřují, a teď je všechno jinak. 

Adam s Jarkou
Zdroj: TV Nova | Adam s Jarkou

Blance to ani doma nedá a Kristýně vyčítá, že o Adamovi a Jarce věděla a nic jí neřekla. Kristýna si nemyslí, že by jí to příslušelo, to je přece Adamova věc. Brání Adama s Jarkou a tvrdí, že by jí jistě později o jejich vztahu řekli. Jsou na samém začátku a vlastně ani oni dva si nebyli dlouho jistí, jestli být spolu je dobrý nápad. Evžen všemu naslouchá a pokouší se Blanku uklidnit a usměrnit. Podle něj dělá z komára velblouda. Blanku však trápí ještě jiná věc. Nemyslí si, že by se k sobě Adam s Jarkou hodili. Žijí podle ní v rozdílných světech. 

Skyler s Bárou a Františkem se vracejí z Amsterdamu. Báru napadne, že by Skyler pozvala v sobotu večer ven, aby jí dělala společnost, ale Skyler ji odmítá. Na Frantovu nabídku, že jí pomůže dostat se domů, reaguje podrážděně, až ironicky. Báře se to nějak nezdá, proto se opatrně zeptá Františka, jestli se mezi nimi náhodou něco nestalo, když byla pryč. Skyler totiž vždycky byla veselá a ztřeštěná a teď je jako hromádka neštěstí. Franta zapírá a zapírá a s klidem a úsměvem Báře naznačuje, ať neblázní. Bára se zamyslí a uzná, že je to nesmysl, že ji klamou ženské instinkty. Jen ji to tak napadlo, když vidí, jaké je mezi nimi najednou napětí. 

Skyler se cítí sama
Zdroj: TV Nova | Skyler se cítí sama

Po návratu domů se Skyler rozbrečí, ale na dveře jí klepe Anička. Chce ji přivítat zpátky doma a dát jí nějaké dobroty z bistra. Anička na ní vidí, že není něco v pořádku. Skyler jí říká, že když byla doma u rodičů s Chrisem, přemýšlela, že už tu zůstane a celou českou epizodu hodí za hlavu. Rázem z ní však vypadne, že musí zabojovat. Proto se nakonec vrátila zpět do Čech. S čím chce Skyler bojovat? Nebo snad o koho chce Skyler zabojovat? Trápení s láskou však neřeší jen Skyler. 

Lumír s Kateřinou okolo sebe chodí a oba se navenek tváří, že jsou v pořádku. Sice jsou takoví posmutnělí, ale v pořádku. Ingrid to však ani jednomu z nich nevěří. Nevěří, že by se zničehonic jen tak rozešli, a ani jednoho to netrápilo. Lumíra zkouší přimět, aby za Kateřinou zašel a promluvil si s ní. To také Lumír udělá, ale protože oba předstírají, že to v sobě mají srovnané, nic víc z krátkého rozhovoru nevzejde.

Zdroj článku:
  • Autorský text