Blanka chytá druhý dech a Luďka už se nebojí

Blanka chytá druhý dech a Luďka už se nebojí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak daleko agresor zajde? Tak daleko, kam mu dovolíte. Tuhle moudrost si teď Blanka uvědomila a rozhodla se jednat. Jedou provždy chce Luďka dostat ze svého života. Dá se říct, že je silnější než kdy dřív, a diváci jí určitě drží palce.

Blanka se rozhodla Luďka setřást jednou provždy

Říká se, že co tě nezabije, to tě posílí. A přesně něco takového zažívá Blanka, která už nějakou dobu bojuje se svou závislostí na alkoholu. I přesto, že se po léčbě už jednou napila, tuhle prekérní situaci za pomoci Veroniky a své mámy dokázala zvládnout. Také se konečně zbavila manipulátora Luďka a naštěstí pro ni ještě dřív, než se s ním přestěhovala do nového domu.

Jenže ačkoliv s ní Luděk už nebydlí, pořád jí dělá naschvály. Tuhle po ní chtěl část pokuty za nedodržení pravidel hypotéky, teď zas způsobil, že ji vyhodily ze zubařské komory. Když si to Blanka spojila se vším příkořím, kterého se na ní Luděk dopustil, rozhodla, že už má všeho dost. Celá rozlícená na Luďka vlítla a jasným tónem mu řekla, co si o tom všem myslí. Navrch dodala, aby se od ní držel dál a už jí neotravoval život.

To celé podtrhla dobře mířenou výhrůžkou, že si je moc dobře vědoma všech nekalých praktik, kterých se Luděk jako vyhlášený zubař dopouštěl, a tak jestli nepřestane, klidně to na něho všechno řekne. Také mu pohrozila, že pokud od ní nedá ruce pryč, nahlásí znásilnění a mu nezbude nic jiného, než „spravovat zoubky někde v horní dolní“.

Blanka a Luděk, Zdroj: TV Nova

Blanka si uvědomuje svou sílu a ta jí teď možná vrátí Evžena

Je dobře, že si Blanka uvědomila svou sílu. Po dlouhém období, co se utápěla na dně, už bylo načase. Uvědomila si, že celý život má ve svých rukou ona. A i když Evžena miluje, nehodlá ho prosit a už si nic nenechá líbit.

To jí shodou náhod pošle Evžena znovu do cesty a ledy jejich vztahu začnou tát. Jó, vypadá to, že to bude nakonec Blanka, kdo si Luďka i se zhrzenou Vandou namaže na chleba. Koneckonců, u koho najdete větší sílu než u člověka, který si prošel peklem, jakým prošla Blanka?

Zdroj článku:
  • autorský text