Těšte se na Ulici: Blanka to natře Luďkovi a pohrozí mu, že ho zničí, jestli jí nepůjde z cesty

Těšte se na Ulici: Blanka to natře Luďkovi a pohrozí mu, že ho zničí, jestli jí nepůjde z cesty
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka s Evženem měli jedinečnou možnost být konečně o samotě a vyjasnit si vše, co mezi nimi stálo. Naprosto ji však promarnili. Sotva zabrousili na Vandu, Luďka a na to, co Evžen řekl Blance jako poslední, pohádali se. Ve 4246. dílu dostanou další šanci.

Blanka si nejspíš hodně promýšlí, co a jak by měla podruhé říct, a tak nechává stále ležet na stole nepodepsanou nájemní smlouvu, kterou jí Evžen přinesl. Že by smlouva byla můstkem k dalšímu setkání?

Blanka by ráda urovnala vztahy i s Vandou. Jenže ta je momentálně plná životních rad a návodů, jak se postavit těm, co jí ubližují, které jí s velkou chutí poskytl Luděk. A protože je Vanda velmi tvárná, Blančin návrh na usmíření nejenže odmítne, ale dokonce jí nevěří, že by to mohla myslet vážně. Naopak dá najevo, že se jí Blanka jen tak lehce nezbaví.

I Luděk nabral druhý dech a pokračuje ve své osobní pomstě vůči Blance. Blanka se však tentokrát nedá jen tak lehce zahnat do kouta. Co více, postaví se Luďkovi čelem a důrazně mu pohrozí, že ho lidsky i profesně zničí, jestli ji nenechá být. Luděk si ze vzteku nechá nalít pár panáků a postěžuje si Vandě na Blanku. Zároveň ji začne tahat za pomyslné šňůrky a manipulovat s ní. Tak alespoň nějak si ten den Luděk spraví své obří a ublížené ego.  

To Magda se do blízkosti Prokopa snaží vůbec nedostat nebo ve velice omezené míře. Sdílejí však spolu jeden školní kabinet, a tak se musejí chtě nechtě potkat.

Prokop chce konečně slyšet jasný verdikt, bude s ním Magda, nebo ne? Zdá se, že Magda znovu přehodnotila své původní rozhodnutí a zkazí Prokopovi veškerou radost a vezme mu i zbytky naděje na společnou budoucnost. Je tedy na pováženou, proč Magda znovu zazvoní u Prokopova bytu. Ani Prokopovi to nedává smysl, a tak Magdu pošle pryč. 

Přece jen nepodepsaná nájemní smlouva sehraje důležitou roli ve vztahu Blanky s Evženem. Posune je totiž dál v jejich usmiřování. Další pokračování Evženovy návštěvy u Blanky přeruší příchod Adama a Kristýny, a tak Evžen vyklízí pole. 

Zdroj článku:
  • Autorský text