Rozmyslí si Magda svatbu kvůli Prokopovi?

Rozmyslí si Magda svatbu kvůli Prokopovi?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Učitelka Magda Procházková z Ulice zažívá pohádku, kterou by si nechala líbit většina žen. Potkala sympatického a dobře situovaného Mirka, který by ji na rukou nosil. Udělá pro ni první poslední a teď ji dokonce požádal o ruku. Rozmyslí si Magda svatbu?

Magda uvařila Mirkovi svíčkovou a ten ji požádal o ruku

Návod z Ulice, jak přimět muže, aby vás požádal o ruku, zní: Uvařte mu svíčkovou! Alespoň tak žádosti docílila učitelka Magda. Poté, co mu uvařila svíčkovou z Mirka vyskočila nabídka k sňatku. Tím však Magdu zaskočil a šel spát do hotelu. Hned ráno musel Magdu vidět, aby jí řekl, že na ni s nabídkou nijak nespěchá. Ale Magda mu celá rozzářená řekla ano. Žádost o ruku oslavila s každým kromě Prokopa. Tomu o ní dokonce neřekla. Diváci tak mohou cítit napětí, které zákonitě musí vybublat na povrch. 

Proč Magda Prokopovi a zásnubách neřekla? Od Mirka se to stejně dozvěděl a teď Prokop neví, co si o tom má myslet. Myslel si, že jsou s Magdou kamarádi, ona ho ale záměrně vynechala z podstatného dění v jejím životě. Proč?

Prokop, Zdroj: TV Nova

Větší chemie je mezi Magdou a Prokopem

Ačkoliv Magda pořád tvrdí, jak Mirka miluje, nemůže si pomoct a náklonnost cítí také k Prokopovi. S tím se v poslední době velmi sblížili. Ať už na lyžáku, později při řešení pracovních problémů a úplně naposledy v době, kdy Magda s Prokopem důvěrně probírala rozvod jeho rodičů. To s ním dokonce zůstala téměř do rána, i když byl Mirek doma. Možná i to Mirka přimělo jednat a Magdu si „pojistil“ prstýnkem.

Diváci, kteří Ulici sledují, dobře ví, že od té doby, co Magdě zemřela máma, řeší vnitřní konflikt ohledně toho, co má dělat a jaká má být. Magda si není vnitřně jistá tím, co dělá. Možná i proto s sebou nechává tolik mávat ve škole. Možná v Mirkovi vidí potřebnou oporu a chce s ním být i za předpokladu, že nebude sama sebou. Ona a Mirek je totiž jako oheň a voda a Magda se mu v mnohém přizpůsobila. To samé lze ale říct také o Mirkovi, který Magdu miluje a je ochoten kvůli ní podstoupit řadu kompromisů.

Rozmyslí si Magda svatbu? Uvidíme. Pokud ano, bude to nejspíš znamenat konec s Mirkem.

 

Zdroj:

  • autorský text