Drbárna ze ZOO: Břéťa slídí po ZOO a hledá mrtvolu, za hloupost puberťáka zaplatí jedno zvíře životem

Drbárna ze ZOO: Břéťa slídí po ZOO a hledá mrtvolu, za hloupost puberťáka zaplatí jedno zvíře životem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát naše hrdiny nečeká nic veselého. Dokonce ani Albertovy námluvy už nikoho nebaví. Ovčíková panikaří, že se jí manžel bude mstít z vězení. S hrůzou zjišťuje, že všechny jeho firmy přebírá tajný nemanželský potomek. Co když jí bude usilovat o život? Zvažuje, že odvolá své výpovědi proti manželovi.

Albert stále zoufale běhá za Kristýnou, která už neví, jak by mu řekla, že nemá zájem. Pověstný proutník tak dá na radu Lubora a začne se rozhlížet a vyhledávat nové příležitosti. Moc to nefunguje. Všechny ženy v ZOO už vědí, že dostal od Kristýny kopačky a hledá náhradu. Všichni si také vzpomínají, jak jeho milostné hry vždy končí. Nela z kantýny se proto na rande zlákat nenechá a Markéta se mu rovnou vysměje.

Smutný konec chovné samičky

Jeden neukázněný kluk ve školní výpravě hodí do výběhu ke zvířatům čokoládu a celá věc má tragickou dohru. I přes rychlý zásah Alberta, který přivede do ZOO odbornici na otravy, chovná samička nakonec umírá na operačním stole. Kristýna, která vedla výpravu, si smutný osud zvířete dává za vinu, ale všichni jí to rozmlouvají. Nakonec končí v baru s Petrou, která chápe, že se jí první smrt zvířete v ZOO hodně dotkla. Sama už je otrlá. Ze solidarity se opije s Kristýnou.

Do baru v té době přijde i Albert, který konečně uspěl a ulovil veterinářku, která přijela kvůli zmíněnému zvířeti. A pro Alberta se to vyvíjí slibně. Ovšem jen do okamžiku, než zahlédne Kristýnu. Nějak ho chuť na flirtování opustí, vymluví se na nevolnost a mizí z baru pryč.

Anežka v zoo
Anežka v ZOO | Zdroj: FTV Prima

Kam zmizela ta mrtvola?

Sid má pocit, že si z ní všichni dělají legraci. Když šla odlehlejší částí areálu, narazila na cestě na dva muže, kteří se rvali. Z dálky to vypadalo tak, že jeden z nich upadl a zůstal ležet bez hnutí. To ji vyděsilo a utekla se svěřit Elišce. Ta podivné historce moc nevěřila, ale pro jistotu byl povolán major Kabát, aby věci přišel na kloub.

Sid vypadala tak vyděšeně, že se do práce pustili i experti z kriminálky, jenže v celé ZOO nenašli po mrtvole ani stopu. Břéťa tak usoudil, že je Sid asi přepracovaná a měla by si odpočinout. Její imaginární mrtvola zůstala záhadou. Sid si je ale jistá, že vraždu viděla a svěřuje se i matce. Ani ta neví, co si o tom má myslet.

Dominika komečně odhazuje anonymní masku

Ovčíková dostala vzkaz od nemanželského potomka a má se s ním sejít. Prosí Charlieho, aby něco udělal, protože se bojí o život. Charlie ji uklidňuje, že by těžko byla schůzka domluvená v drahé restauraci, kdyby jí někdo usiloval o život. Aby jí to usnadnil, vydává se s Danuší také na večeři, ale sedí u jiného stolu. Všichni jsou překvapení, když do místnosti vejde usměvavá Dominika, která rozhodně nevypadá nepřátelsky. Ale zdání klame…

Zdroje článku: