„Hra o trůny“ byl typ seriálu, který vás bavil? Tak to se honem rychle koukněte na tento jiný seriál, než nám z Netflixu zmizí navždy

„Hra o trůny“ byl typ seriálu, který vás bavil? Tak to se honem rychle koukněte na tento jiný seriál, než nám z Netflixu zmizí navždy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jen málokterý pořad dokáže obstát jako vhodná alternativa oblíbeného seriálů „Hra o trůny“. Ale alespoň co se sexu a násilí týče, dalo by se říct, že „Spartacus“ zajde ještě o krok dál. Pokud tuto show tedy zatím neznáte, rychle se ještě podívejte. Brzy totiž z Netflixu zmizí.

Netflix vždy aktualizuje nabídku

Ne vše, co je na Netflixu, tam zůstane navždy. Naopak. Pokud nejde o originální film či seriál, vždy existuje šance, že licence vyprší. Tituly, které stojí za zhlédnutí, tak vypadnou ze streamovacího programu. To platí i pro velmi násilný a sexuální historický epos „Spartacus“ – nejspíše zmizí ještě do konce ledna.

Možná to bude těžké, ale matematicky je možné všech 39 hodinových epizod a prequelový mini-seriál stihnout do 31. ledna, bude ale asi potřeba pořádný binge-whatching.

Brutální, ale fakt dobrý

„Spartacus“ vypráví příběh legendárního stejnojmenného gladiátora, který podněcuje povstání proti Římu. Historická série by měla být zvláště zajímavá pro fanoušky seriálu „Hry o trůny“. I když v ní nejsou žádné fantasy prvky jako třeba draci, je to jedna z těch sérií, kde se o svou oblíbenou postavu musíte vždy třást. Tady to může schytat téměř každý. A někdy je to ještě krvavější než v královské sáze.

„Spartacus“ se z toho důvodu neustále objevuje v seznamech nejbrutálnějších seriálů všech dob. Pustit si jej mohou jen lidé nad 18 let. „Spartacus“ je ale víc než jen ultra-brutální historická jateční podívaná plná naolejovaných gladiátorů, pohlavního styku a useknutých končetin. Seriál je také zatraceně populární, dostal se dokonce na 214. místo v seznamu IMDB nejlepších seriálů všech dob. V Česku je dokonce 43. nejoblíbenější. Takže by byla škoda tento epos propásnout.

 

Zdroj: