Co jste nevěděli o urostlém fešákovi ze Hry o trůny aneb Jason Momoa a jeho život

Co jste nevěděli o urostlém fešákovi ze Hry o trůny aneb Jason Momoa a jeho život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Joseph Jason Namakaeha Momoa je americký herec, který se narodil na Havaji. Urostlý Havajan si srdce fanoušků získal hlavně jako Khal Drogo ve Hře o trůny. Tohle jste o něm a jeho kariéře ještě nevěděli.

Model i mořský biolog

Asi nikoho při vizáži urostlého herce nemůže překvapit, že svou kariéru nastartoval jako model. Už málokdo ale ví, že byl také plavčíkem, surfařem a aspirujícím mořským biologem.

Právě tento obor totiž studoval na vysoké škole. Univerzitu ale nedokončil. Na Coloradské státní univerzitě se pokoušel studovat ještě jednou, konkrétně obor biologie divokých zvířat. Jak je vidět, je oblíbený herec milovníkem přírody. I z této školy nakonec sběhl. Absence vysokoškolského titulu mu však na kráse určitě neubírá.

Hrdý na své kořeny a rodinu

Herec se narodil na Havaji, vyrůstal se svou matkou ale v Iowě. Na své kořeny je však dodnes mimořádně hrdý. V rozhovoru pro CNN dokonce uvedl, že Havaj považuje za svůj domov.

Oddanost této kultuře dokládá i hercovo tetování. Na levém předloktí má motiv žraločích zubů. V havajské mytologii se tato postava nazývá aumakuea a jedná se o ducha, který se na zem vrátil v pozměněné podobě, aby chránil své předky.

Podle některých zdrojů má Momoa toto tetování ještě z jiného symbolického důvodu. Stvrdil tím přijetí nevlastní dcery Zoë za svou. Někdo si v zamilovanosti nechává vytetovat jméno svého protějšku, jiný myslí na děti. Slavný fešák bude evidentně rodinný typ.

Kamarád s ex

Jak vycházíte s bývalými partnery svých protějšků? Někdy jsou vztahy na ostří nože, v rodině Jasona Momoy to ale neplatí.

V roce 2005 potkal svou budoucí ženu Lisu Bonet. Herečka je o dvanáct let starší. V té době tak měla už nejen dospívající dceru, ale také slavného ex. Pět let totiž byla manželkou Lennyho Kravitze. Slavná jména nejsou na tomto vztahovém propletenci to nejzajímavější.

Původním cílem bylo udržet samozřejmě korektní vztahy hlavně kvůli dceři Lennyho a Lisy. Oba pánové však našli společnou řeč velmi snadno a stali se z nich přátelé. V jednom rozhovoru se dokonce Lenny Kravitz nechal slyšet, že Jason je pro něho jako bratr. Věnoval mu dokonce symbolický prsten s lebkou a přišel ho i podpořit do pořadu Saturday Night Live. Hezké!