Netflix připravil na víkend další premiérové kousky

Netflix připravil na víkend další premiérové kousky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zabavíte děti sledováním dobrodružství statečného králíka, a pokud máte rádi mysteriózní krimi žánr, pak je právě pro vás připravený zajímavý seriál s cestováním v čase a objasňováním jedné staré záhadné vraždy.

Králík samuraj: Usagiho sága (Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles)

  • USA, 2022, animovaný seriál 10 epizod, pro děti, premiéra 28. dubna

Příběh sleduje dospívajícího králíka samuraje Yuichiho, potomka velkého válečníka Miyamota Usagiho, na jeho výpravné cestě stát se skutečným samurajem. Ale není sám! Vede neposedný tým hrdinů: zlotřilého lovce odměn, mazaného ninji, akrobatického kapsáře a věrného domácího ještěra. Ti všichni bojují s hlubinnými krtky, okřídlenými netopýry a příšerami z jiné dimenze. Bude snaha stát se nejlepším samurajem Usagi úspěšná?

Bublina (Bubble)

  • Japonsko, 2022, animovaný film nejen pro děti, premiéra 28. dubna
tajemná dívka, zdroj Netflix Media Center

Příběh se odehrává v Tokiu poté, co na svět pršely bubliny, které porušily zákony gravitace. Tokio, odříznuté od vnějšího světa, se stalo hřištěm pro skupinu mladých lidí, kteří přišli o své rodiny, a slouží jako bitevní pole pro bitvy parkourových týmů, když přeskakují z budovy na budovu. 

Hibiki, nadaný mladík známý svým nebezpečným herním stylem, jednoho dne udělá lehkomyslný pohyb a zřítí se do gravitačního moře. Život mu zachrání Uta, dívka s tajemnými schopnostmi, která se náhle objeví. Dvojice pak uslyší jedinečný zvuk slyšitelný pouze jim. Jejich setkání vede k odhalení, které změní svět.

Lea má 7 životů (The 7 Lives)

  • Francie, 2022, mysteriózní krimi, seriál, 7 epizod, premiéra 28. dubna

Lea objeví mrtvolu mladého muže, a když se pak sedmkrát probudí v 90. letech v těle různých lidí, pokusí se přijít jeho záhadné smrti na kloub a zachránit ho.

Na Netflix přichází nová mysteriózní thrillerová série s úžasnou dávkou fantazie a oblíbeným motivem cestování v čase. Je to francouzská produkce (org. název Les 7 vies de Léa), natočená v krásném prostředí. 

Tato nová série Netflixu je založena na knize „7 životů Léa Belamiho“ od Nataëla Trappa, která vyšla v roce 2019. Na rozdíl od knihy, kde byla v roce 1988 zavražděna dívka, seriál je o vraždě chlapce z roku 1991.  Základní koncept je však velmi podobný.

Jednoduchá zápletka, která funguje

V první epizodě Lea najde kostru ruky trčící ze země. Když se to stane, je na večírku a trochu v náladě. to, co ji čeká během příštího týdne, kdy se bude probouzet ve stejný den před 30 lety, je však mnohem víc než následek bujarého večírku. A každý den je v těle někoho nového.

Nemá jejich vzpomínky ani schopnosti, takže je to ve většině případů docela výzva a obrovský boj. 

První osobou, ve které se probudí, je chlapec ze střední školy Ismaël, jehož ostatky právě objevila. Je zřejmé, že je velmi zmatená, ale také ji to přiměje zjistit, jak zemřel. A proč!

Hlavní hrdinku ztvárnila začínající herečka Raïka Hazanavicius

Zdroj článku: