Největší filmové propadáky roku 2020 - nová mutace koronaviru, náhled do budoucnosti nebo hororový ostrov

Největší filmové propadáky roku 2020 - nová mutace koronaviru, náhled do budoucnosti nebo hororový ostrov
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blíží se konec roku 2020, na který se řada z nás už napjatě těšila. Čekalo na nás jedno velké zklamání za druhým a rozhodně mezi nimi nechyběly ani filmy. Filmaři to sice letos neměli vůbec lehké, ale i tak se jim podařilo vytvořit řádku opravdu nepovedených snímků. Podívejte se na pár z nich!

Songbird - 51%

Tento thriller byl natočen i zpracován během pandemie, jeho děj se viru sice týká, odehrává se ale v blízké budoucnosti. Koronavirus v té době již několikrát zmutoval a ve světě se nyní šíří covid-23.

Myšlenka filmu tedy byla rozhodně zajímavá, a dokonce nám snímek nabídne i známé herce jako Demi Moore nebo Petera Stormarea, přesto se prostě nepovedl. Největší chybou bylo celkové zpracování a snaha propojit děj se současnou situací, která se zkrátka nepodařila.

Film od producenta Michaela Baye tedy obdržel špatná hodnocení a do kin se ani nepodíval.

The Tax Collector - 45%

Režisér David Ayer je známý svými krimi příběhy z prostředí Los Angeles. Kritici jeho snahu však často označují jen za nesmysly se spoustou násilí. A ani tato novinka o výběrčím daní pro jednoho z hlavních drogových bossů ve městě nebyla výjimkou.

Děj je asi tak nudný, jak byste si podle popisu dokázali představit. Jen je škoda, že to dříve nevěděl i herec Shia LaBeouf, který si kvůli hlavní roli ve filmu nechal potetovat půlku těla.

Fantasy island - 43%

Dalším dobře myšlením nápadem, který nesplnil očekávání se stala tato hororová adaptace oblíbeného seriálu ze 70. let. 

V luxusním, ale odlehlém tropickém rezortu se mění tajné sny hostů ve skutečnost. Fantazie se ale rázem stává noční můrou a aby si hosté zachránili holý život, musí záhadu ostrova vyřešit. 

Snímek se kritice nevyhnul především proto, že nebyl ani moc hororový, ani vtipný. Dokonce ani akční scény diváka moc nenadchnou a bude se spíše těšit na konečné titulky. Přestože jsou ve filmu tedy obsazeni poměrně dobří herci, úspěch se nedostavil a snímek se první verzi rozhodně nevyrovnal.

TIP: zajímají váš články o snech? Více se jistě dočtěte v rubrice sny

Konec zločinu v Americe - 33%

Režisér Olivier Megaton nás pomocí snímku přenáší do nedaleké budoucnosti, kde zločin ze světa pomalu mizí. Členové gangu se proto rozhodnou společně podniknout loupež století, která se zároveň stane posledním zločin v dějinách Ameriky.

Kritici a diváci z filmu však příliš nadšení nebyli. Nepovedlo se na něm totiž skoro nic a je považován jen za vražedný pochod plný klišé, který pro diváka nenabízí vůbec nic zajímavého, natož nějaká témata k zamyšlení.