Oběd s Robertem de Niro a Leonardem DiCaprio nebo malá role v americkém filmu – to je lákavá odměna za dobrý skutek

Oběd s Robertem de Niro a Leonardem DiCaprio nebo malá role v americkém filmu – to je lákavá odměna za dobrý skutek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Leonardo DiCaprio a Robert De Niro znovu zahájili přípravy pro natáčení nového snímku „Killers of the Flower Moon“. Film je jedním z nejočekávanějších projektů příštího roku.

Tak snad to už tentokrát vyjde

Stejně jako řada jiných projektů, i tento snímek byl v pracovním programu hereckých hvězd odsunutý během vypuknutí koronavirové pandemie.

Zajímavý námět a silné obsazení filmu

Film bude režírovaný proslulým Martinem Scorcesem v Oklahomě. Plán zahrnuje zatím 18 týdnů natáčení. Jde o adaptaci románu Davida Granna, který vypráví skutečný příběh o vraždách některých členů domorodého kmene Osage, vyšetřování a odhalení nebezpečného spiknutí.

V souvislosti s natáčením filmu Leonardo a Robert zahájili akci, která určitě celý projekt zviditelní, a navíc poslouží dobré věci.

Pro dobrou věc

Oba herci se angažují ve sbírce pro potravinový fond „AMERICAS FOOD FUND“, která je zaměřená na nákup potravin pro lidi, kteří mají v těžkých dobách, jako je například koronavirová krize, omezený přístup k potravinám nebo k financím na nákup potravin.

Celá akce je podpořena zábavným losováním. Ze všech lidí zapojených do akce bude vylosovaný vítěz, který poobědvá s herci a režisérem, stráví s nimi natáčecí den a může si zahrát s komparzem. Následně se bude účastnit slavnostní premiéry filmu.

Pozvání k zapojení do charitativní akce má Leonardo na svém instagramovém profilu.

Celá akce je zastřešena webovými stránkami #AllInChallenge, kde draží celebrity a dávají do dražby například účast na večeři, šaty, lístky na zápas atd. Vyhrát se zde daly třeba šaty Gwyneth Paltrow, které měla na předávání Oskarů. Zajímavá je určitě i prohlídka kampusu Microsoftu, koncert a večeře s Mariah Carey, natáčení ve žraločí nádrži a další výhry. Zakladatelé potravinového fondu už podobným způsobem shromáždili 4 miliony dolarů a doufají, že se jim bude i nadále dařit.

Je to zajímavá inspirace, která by mohla fungovat i jinde než v Americe. Taková večeře s Bartoškou, nebo malá role v Ordinaci by určitě otevřela pro charitativní projekty nejednu peněženku.