Dnes v Ulici: Radek Jirkovi nabídne tykání a Tonyho Pepinka opět zaúřadovala

Dnes v Ulici: Radek Jirkovi nabídne tykání a Tonyho Pepinka opět zaúřadovala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co je větší vítězství? Když vám muž, který vás dlouhou dobu nemohl ani cítit, najednou nabídne tykání? Nebo když se i v pokročilejším věku definitivně rozhodnete pro dítě? Jak se to vezme!

Herman požádal Gábinu o ruku a teď potřebuje i svolení jejích rodičů

Gábinu nemohlo nic lepšího, než je Jirka Herman, potkat. Je to zkrátka ideální muž. Muž, který ji miluje, podporuje a zároveň respektuje její volnost a časovou zaneprázdněnost. Muž, který ochraňuje jejího syna. Muž, který žádá jejího otce o její ruku, i když by se přesně na toto vykašlala většina mužů. Třeba takový Hynek, ten si k Radkovi Mastnému cestu nikdy nenašel. Jirkovi se to podařilo. A dokonce už si s ním i tyká. To mu nabízí sám Radek, když ho Herman žádá o ruku jeho dcery. Zatímco Milena je dojatá, Radek ještě chvílí předstírá nerozhodnost. Pak ale otevře tu nejlepší whisky, co v hospodě je, a s Jirkou ji společně vypijí. Gábina nemůže uvěřit svým očím. Jirka pije s jejím tátou a tykají si! Bude se vdávat, v práci se jí více méně daří a se Šimonem už je taky v pohodě.

Gábina vytahuje Jirkova tátu 

Nečekané sblížení Radka s Jirkou v Gábině probudilo myšlenku pokusit se navázat vztah také s Jirkovým tátou. To ale podle Jirky není dobrý nápad. Podle jeho slov se ve zlém rozešli před dvaceti lety. Dvacet let se jeden o druhého nezajímali. Proč by na tom teď měl něco měnit? Kvůli Gábiny? Lásce ke Gábině už obětoval leccos, ale že by se měl kvůli tomu sbližovat se svým otcem? Na to ať rovnou zapomene! Cizí lidi na své vlastní svatbě Jirka zkrátka nechce.

Vítek rozsekává nerozhodnou situaci 

Správného chlapa však nemá pouze Gábina, nýbrž také Iva. Vítka by jí leckterá žena mohla závidět. To, co udělal posledně, to je opravdu velké gesto. Když viděl, jak Ivu rozhodila Tonyho a Dominičina Pepinka, rozhodne se změnit kurs všech dosavadních rozhodnutí, která s Ivou dosud ohledně nečekaného těhotenství udělali. „Když odmyslím všechny komplikace, já to mimino vlastně chci!”, říká Vítek a Iva se mu vrhá kolem krku. Vítek jí slibuje, že všechno zvládnou. Rozhodně, když si na to udělá tabulku. A když něco takového řekne Vítek, má to svoji váhu. Iva je šťastná a maličká Pepina má další skvělý zásek do lidských osudů. Napřed zvrátila rozvod svého strejdy a tety, teď zabránila potratu! Co ještě to mrně dovede?

Radostná nálada by se dala krájet 

Ne každý díl Ulice končí radostně jako tento. Dobrá nálada by se v něm dala krájet. Šimon s Michalem mají ostatně také velký důvod slavit. V turnaji se umístili celkově třetí a jako dar vyhráli konzoli za deset tisíc korun. Těžko říct, zda za to u obou může jen tento fakt, nebo se na ně celkově přenáší rodinná pohoda? Ať je to tak či tak, je potřeba si vychutnat fakt, že život nemusí být jen drama.

Zdroj článku:
  • Autorský text