Ben Stiller natočí nový film, opět z kriminálního prostředí

Ben Stiller natočí nový film, opět z kriminálního prostředí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přední americký herec a komik již několikrát dokázal, že dokáže i filmařské řemeslo. Režisér oceňovaného snímku Útěk z vězení v Dannemoře se znovu chopí tvůrčí taktovky. A žánrově se nikterak nevzdálí svému minulému počinu.

Co se děje před tím, než je zabásnou?

Poslední prací, kterou se Stiller pochlubil, byla velmi kladně přijatá minisérie Útěk z vězení v Dannemoře. Nyní se od kriminálního prostředí nevzdálí, bude ale reflektovat na zcela jinou situaci. Na filmové plátno přinese zpracování děje, který se odehrává před tím, než lidé skončí ve vězení. Už nyní je jasné, že bude na co se těšit. Filmová novinka ponese název London a pravděpodobně se bude odehrávat v hlavním městě Velké Británie.

Na motivy povídky Joa Nesba

I když zatím nebyly představeny bližší detaily, tvůrci uvedli, že děj bude vycházet z chystané krátké povídky slavného autora Joa Nesba. Dosud je tak jasné pouze to, že se bude jednat o „high concept“ kriminální drama, které se bude odehrávat v Londýně. Hlavní roli ve filmu by si pak měl zahrát herec a producent Oscar Isaac, který Stillerovi tento projekt dohodil.

Na scénáři snímku London bude podle dostupných informací pracovat Eric Roth, který stál za filmem Duna. Natáčet by se mělo začít do konce letošního roku, ke spolupráci dostalo práva filmové studio Lionsgate.