Kteří hollywoodští herci se objevili jako vedlejší postavy v seriálu Přátelé?

Kteří hollywoodští herci se objevili jako vedlejší postavy v seriálu Přátelé?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se řekne seriál Přátelé, všichni si vybaví pětici ikonických herců. Po jejich boku se ale před kamerou objevila řada velkých hollywoodských herců. Kteří z nich to byli?

Jen těžko některému z fanoušků legendárního seriálu unikla epizoda s Bradem Pittem. Zahrál si Willa, někdejšího středoškolského spolužáka, který tajně nenáviděl Rachel a společně s Rossem založili klub „nenávidím Rachel Greenovou”. Během večeře se ukáže, že dvojice chlapců vypustila drb, že Rachel má mužské i ženské pohlaví orgány. Zajímavostí z osobního života je, že Pitt s Rachelinou představitelkou Jeniffer Aniston několik let žil. 

Danny DeVito se objevil na Phoebině rozlučce se svobodou jako plačící striptér. Svým ne dvakrát vypracovaným tělem nikoho z děvčat neoslnil, což vyustilo v komickou sebelítostnou scénu. 

Šestá série byla mimojiné věnována vztahu Rosse s jeho studentkou. Jejího autoritativního otce Paula Stevense zahrál Bruce Willis, za tutéž roli inkasoval cenu Emmy. 

Další z úletů Joeyho se váže k Susan Sarandon. Zahrála si jeho seriálovou kolegyni, jejíž charakter ve „Dnech našeho života” zemře a její mozek je vložen do postavy, kterou ztvárňuje Joey. 

Ve druhé sérii je Phoebe navrátí její dávná láska Charlie Sheen. Ten si zahrál člena posádky ponorky, který se vrací na souš jednou za několik let, a to rovnou za Phoebe. Tentokrát si s sebou ale příváží i neštovice a ještě ke všemu nakazí i svoji milou. 

Julia Roberts a Jean Claude Van Damme se v jedné z epizod představí sami za sebe. Rachel chce požádat Van Damma, zda by si s Monicou nevyrazil, zatímco on sám zve na rande Rachel. Tento incident samozřejmě mezi děvčaty vyvolá hádku. Velmi agresivního nápadníka Rachel si zahrál také Ben Stiller. 

Ke vší smůle jen okamžik před setkáním s Isabellou Rosselliniovou přímo v kavárně Central Perk ji Ross vyřadil ze svého listu osobností, se kterými má povoleno spát. Tedy alespoň tak jí to tvrdí.