Skyler Frantovi hodně ublížila, přesto na něj dokáže snadno zapůsobit

Skyler Frantovi hodně ublížila, přesto na něj dokáže snadno zapůsobit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je snad Franta na svůj věk nevyzrálý, cítí se bez Báry osaměle anebo mu schází Chris? Nejspíš všechno dohromady, protože jak jinak si vysvětlit, že svou přítelkyni tak snadno podvedl se Skyler, která ho v minulosti zradila a na dlouhou dobu i připravila o synka?

Skyler a Franta – jak to začalo a jak se to pokazilo?

Věrní fanoušci Ulice si jistě vzpomenou na staré dobré časy, kdy se Franta a Skyler teprve seznámili. Sotva dosáhli plnoletosti a už byli nuceni potýkat se s náročnými starostmi dospělého života. Zamilovali se a snad doufali, že si budou užívat randění a společného cestování, ale místo toho jim osud nadělil chlapečka.

Skyler nebyla ani zdaleka připravená začít se starat o dítě, a tak byla vděčná za podporu rodičů, Aničky a Bedřicha a samozřejmě samotného Franty. Ten se otcovské role zhostil s překvapivou zodpovědností na někoho tak mladého a nezkušeného. Synka měl od první chvíle moc rád a zlomilo mu srdce, když ho Skyler odvezla do Amsterodamu a posléze na druhý konec světa. Skyler totiž nebyla připravená ani na seriózní vztah. Snila o budoucnosti plné pracovních příležitostí, fotografování a prestižních výstav. Chtěla cestovat a užívat si, takže ji snadno okouzlil nezávislý a atraktivní Dirk, s nímž Františka podvedla.

Druhá šance? Tu si Skyler nenechá ujít!

Teprve dnes, po několika letech, Skyler postupně dochází, jak byla hloupá, když Františka opustila kvůli Dirkovi, z něhož se vyklubal feťák. Až nyní si uvědomuje, že měla klást na první místo svého synka, ne kariéru fotografky. Nikdy Chrisovi nevěnovala dostatek času a takovou péči, kterou mu dávali prarodiče. Není se co divit, že chlapec zatoužil bydlet s nimi – v Amsterodamu, kde byl zvyklý a kde to měl rád. V Praze u mámy a táty se mu nelíbilo.

Chris je šťastnější s babičkou a dědou. Zdroj: TV Nova

Když to teď Skyler došlo, zabolelo ji to. Najednou zjišťuje, co měla udělat jinak, že prakticky nic pořádně neumí a že s ní vlastní dítě nechce žít. Nepochybně si také dobře spočítala, že výčitky svědomí, slzy a přiznání viny jsou spolehlivou cestou k Frantovu odpuštění – a k jeho srdci.

František podlehl příliš snadno. Proč k tomu došlo?

František je dobrák, jenž na první místo vždycky klade rodinu. Bohužel se ale z minulosti vůbec nepoučil. Jako by zcela zapomněl, jak hrozně se k němu Skyler kdysi zachovala. Zapomněl, že ho zradila, sebrala mu syna a docela dlouho s ní vůbec nebyla rozumná řeč. Franta nemohl Chrise vídat, oba kvůli tomu trpěli, ale to všechno náhle zmizelo s jediným Skyleřiným úsměvem. Jak je možné, že stačilo pár vřelých slov a svůdných úsměvů, aby bývalé přítelkyni opět podlehl? Aby ublížil Báře, která sotva vytáhla paty z domu? Může za to osamělost nebo možná Aniččino ustavičné přemlouvání, aby Franta trávil se Skyler víc času? Je každopádně zvláštní, jak snadno Skyler Františka svedla po tom všem, co mu způsobila. A je evidentní, že mu život v následujících týdnech ještě hodně zkomplikuje…

Franta měl s Bárou hezký vztah, proč jí ublížil? Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text