S vypětím všech sil drží Karla svou rodinu nad hladinou. Ta přitom ani neví, že se potápí

S vypětím všech sil drží Karla svou rodinu nad hladinou. Ta přitom ani neví, že se potápí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jen s velkou nelibostí nesli diváci blížící se prázdninovou pauzu v Ulici. Karlin příběh byl totiž v tom nejlepším a na jeho pokračování si budou muset zkrátka počkat. Před prázdninami se Karla stihla rozejít s Jakubem. Ten ale vůbec nevypadal na to, že se rozcházet chce. V upoutávce na další díly mohli diváci vidět, jak Jakub Karlu pronásleduje a ohrožuje štěstí její rodiny. 

Do této chvíle Karle nevěra procházela, ale co bude, až se jí začne Jakub mstít?

S Jakubem Štěpánkem si Karla začala až příliš jednoduše. Začalo to psaním scénáře, proti čemuž neměl nikdo z rodiny žádné námitky. Věrka Marečková byla dokonce tou, která Karlu ke spolupráci s Jakubem popostrčila. Ani Mára nic nenamítal, když mu jeho manželka pravidelně mizela na schůzky ve dvou s cizím mužem. Tolerancí ke Karle přímo sršel a kromě psaní scénáře jí poskytoval dostatek prostoru také pro její práci a večery v bazénu. Někdy diváci mohli mít pocit, jako by měl Mára děti se svou matkou... 

Nevěra Karle přerostla přes hlavu. Začalo to schůzkami s Jakubem v době, kdy měla být v bazénu. Jenže pak už těm dvěma jen doba určená pro bazény nestačila, a tak Karla neváhala žádat o hlídání Věrku. Dokonce kvůli Jakubovi zrušila víkendové školení v práci nebo se u Jakuba objevila s Kustíkem. Vždyť ten přece nikomu nic nepoví...“

Ale vypadá to, že je všem dnům, kdy Karle vše procházelo, konec. Jakub se nehodlá smířit s kopačkami a bude se nejspíš Karle mstít. 

Jakub je nevyzpytatelný, Zdroj: TV Nova

Zatímco Karla má kvůli nevěře na vředy zaděláno, její rodina až na pár výjimek nic netuší 

To bude Mára koukat, až k němu jednou Jakub Štěpánek přijde, aby mu řekl, co jeho žena poslední týdny dělala. Má Karlu v hrsti a kvůli tomu to na ni nejspíš všechno praskne. Bude moci Karla zatloukat, když na ni Jakub řekne všechny podrobnosti? A jak se bude tvářit Věrka, která celou dobu Karlu ve spolupráci se Štěpánkem podporovala? Ona sama dokonce Štěpánkovu kouzlu podlehla. Nezbývá nic jiného, než si na to všechno počkat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text