Nejhezčí chlap z Ulice si užívá na Mallorce. Fanouškům poslal vzkaz

Nejhezčí chlap z Ulice si užívá na Mallorce. Fanouškům poslal vzkaz
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice si dává letní pauzu, a tak si Jan Holík, oblíbený a obdivovaný major Herman, může užívat prázdninové chvíle s rodinou. A že si je umí vychutnávat dosyta. Aby ne, taková Mallorca je pro požitkářství jako stvořená.

Od té doby, co se Jan Holík začal pravidelně objevovat v seriálu Ulice, si získává větší a větší počet fanoušků a fanynek. Obzvlášť od doby, co se seznámil s Gábinou Pumrovou. Jejich vztah byl zpočátku založený jen na nahodilých schůzkách a pomíjivých radovánkách, avšak major Herman si postupně čím dál tím více uvědomoval, že na Gábině něco je. A to něco ho lákalo.

Postupem času, který trávil s Gábinou, zjistil, jak moc ji má rád. Gábině naopak dokázal, že je jeho charakter z ryzího zlata. Neopustil ji totiž ani potom, co se dozvěděl, že je nemocná, i když jejich vztah nebyl nijak vážný. Dokonce i přes Gábininy apely, ať ji nechá být, neodešel. Tím si vysloužil obdiv a náklonnost zástupů příznivců Ulice. Mnohé ženy ho mají za nejhezčího a nejúžasnějšího muže celého seriálu.  

„Pilsner Urquell je moje značka a nedám na ni dopustit. Miluju to pivo…

Jan Holík není jen úžasný major Herman z Ulice. Je to také vzorný a milující táta, a tak na své děti nezapomíná a volný čas se jim po náročné herecké sezóně snaží vynahradit. Jsou jeho vášní. Další jeho oblíbené činnosti jsou hudba a relaxování, při kterých si dá s chutí třeba vychlazenou Plzeň. Ovšem když zrovna nejede autem. 

„Já strašně rád poslouchám hudbu, čtu a jezdím autem. V současné době se ale hlavně věnuji dětem, protože mám dvě, a tak relaxuji především s nimi nebo v momentech, kdy spí. To i někdy něco přečtu. Hudbu poslouchám většinou na zájezdech s divadlem. A taky nejradši nedělám nic a koukám do korun stromů,“ prozradil Jan Holík v chatu Dobrého rána a přidal, kterou značku piva má nejraději. Zůstává věrný svému rodišti, a tak je jeho volbou Pilsner Urquell.

Jan Holík právě tráví letní prázdniny s rodinou na Mallorce. Na diváky a divačky Ulice však nezapomíná ani na dovolené. Poslal jim vzkaz prostřednictvím Instagramu a poodhalil, jak vypadá jejich momentální letní sídlo. 

Zdroje článku: