Všimli jste si někdy úvodního klipu Ulice, ve kterém jde Blanka po boku Prokopa? Budou tvořit pár?

Všimli jste si někdy úvodního klipu Ulice, ve kterém jde Blanka po boku Prokopa? Budou tvořit pár?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Usmívají se na sebe, jakoby k sobě patřili. A proč vlastně ne? Co když se Blanka a Prokop, nejoblíbenější a nejvýraznější postavy Ulice, dají v nových dílech dohromady?

Jestli jste pravidelnými diváky a divačkami nekonečného seriálu Ulice, jistě jste postřehli, že spolu v úvodní znělce seriálu jdou bok po boku a významně se na sebe usmívají. Otázkou samozřejmě je, jestli i po prázdninové pauze bude znělka stejná, ale když se nad tím zamyslíte, Blanka s Prokopem by spolu vlastně mohli tvořit pár. A hned by bylo postaráno o zajímavou linku.

Oba jsou velmi pohlední, přitažliví a mají smysl pro humor. A oba jsou sami bez partnerů. Tedy v Blančině případě určitě, Evžen je tisíce kilometrů daleko. A Prokop s Magdou? I jejich cesty se před prázdninami rozešly, minimálně po dobu, co bude Prokop brázdit cesty Portugalska s bývalou přítelkyní. A s Magdou se nerozloučili tak docela v dobrém a zamilovaném duchu. 

Představte si, že by se to skutečně stalo a osudy Blanky a Prokopa se spojily. Pravda, Blanka je proti Prokopovi starší, ale to není přece žádný handicap. Je krásná a sexy, oplývá inteligencí a smyslem pro humor. Dokáže si dělat legraci sama ze sebe a její rodina i přátelé ji všichni zbožňují. Tedy až na Luďka, kterého si Blanka dovolila opustit. I když skrytě ji stále má rád, dává jí to však najevo ohavným způsobem, protože mu pochroumala jeho ego.

Prokop by tak jen získal. V Ulici kromě Magdy vlastně nikoho blízkého nemá. Magda je však stejně tvrdohlavá jako on a málokdy se jim podaří najít společný kompromis. To Blanka má oproti ní životní nadhled a zkušenosti a jistě je pro spoustu mužů inspirativní a přitažlivá jak fyzicky, tak duševně. Takže co myslíte, mohlo by jim to fungovat? Líbili by se vám spolu dohromady jako pár? Nechme se překvapit v nových dílech Ulice, co jim seriálový život nachystá.

Zdroj článku:
  • Autorský text