Telenovela Má tlustá Valentýna (2002) se vrátila na české obrazovky. Jak dnes vypadá a žije fešák Orestes

Telenovela Má tlustá Valentýna (2002) se vrátila na české obrazovky. Jak dnes vypadá a žije fešák Orestes
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od natočení úspěšné venezuelské telenovely Má tlustá Valentýny letos uplynulo již 18 let. Jak dnes žije Juan Pablo Raba, který v seriálu ztvárnil roli playboye Oresta?

Venezuelský romantický seriál

Na Prima Love se nyní můžete pravidelně setkávat s osudy korpulentní Valentýny. Romantický venezuelský seriál se dočkal dokonce 178 epizod, a i po letech se těší diváckému úspěchu. Hlavní role v seriálu obsadila finalistka soutěže krásy Miss Venezuela, kráska se španělskými a německými kořeny, Natalia Streignard a Juan Pablo Raba, rodák z kolumbijského Santafe de Bogotá. Dnes 43letý herec je stále oblíbený a objevuje se ve filmech i seriálech.

Vedl vlastní restauraci

Život Juana Pabla přitom rozhodně nebyl nijak učesaný a nikdo mu cestičku k herectví neprošlapával. Dokonce nikdy nepřemýšlel o tom, že by se toužil stát hercem. Žil dobrodružným způsobem života a procestoval řadu zemí – pobýval například ve Španělsku, nějaký čas také v Argentině. Během studia si přilepšoval ke studentskému rozpočtu prací na baru. Později dokonce vedl svou vlastní restauraci. Poté to zkusil i v modelingu a byl obsazován také do reklam. Až poté se zapsal na kurz herectví. A bylo rozhodnuto....

Přišel úspěch

Juan Pablo se ukázal jako talentovaný herec a ihned se mu hrnuly role. Již od roku 1998 se objevoval v seriálech, k filmu se dostal až v roce 2007. Má tlustá Valentýna byla první z telenovel, která se vysílala i u nás. Znát jej ale můžete i z počinu Bláznivá Anastasie nebo Někdo to rád blond. Později se chytil i u jiného žánru a zaznamenat jste jej mohli i v úspěšném seriálu Narcos. Poslední seriál, kde se tento charismatický herec objevuje, je Vnitřní boj – v originále Distrito salvaje.

Juan Pablo Raba žije s modelkou a televizní hvězdou Mónicou Fonseca, se kterou má dvě děti. V roce 2011 uzavřeli v Miami manželství.