Nový film Kdybys jen tušil: Romantické drama nabízí netradiční pohled na teenagerský milostný trojúhelník

Nový film Kdybys jen tušil: Romantické drama nabízí netradiční pohled na teenagerský milostný trojúhelník
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak to dopadne, když se nesmělá jedničkářka Ellie rozhodne pomoci kamarádovi získat dívku jeho snů? Velmi nečekaný vstup třetí osoby do milostné zápletky se postará o komplikace zprvu jasné situace.

Pomoc kamarádovi

Americký film Kdybys jen tušil režisérky Alice Wu nabízí zajímavý pohled do maloměstské společnosti středoškoláků. Jedničkářka v podání Leah Lewis se rozhodla, že svému kamarádovi, sportovci Paulovi, pomůže sbalit dívku jeho snů. Situace se však trochu zkomplikuje.

Nečekaný milostný trojúhelník

Film z prostředí teenagerů nabízí pohled do prožitků jednotlivých aktérů. Jak prožívá Paul své pocity a snahu o získání dívky svého srdce, kterou hraje Alexxis Lemire? A jakou překvapivou roli v celém příběhu zastává nesmělá premiantka třídy, Ellie? Nechte se překvapit a nahlédněte pod pokličku vztahů v příjemném klidném filmu plném povídání a emocí.

Scénář i režii si autorka dokonale zpracovala sama, a tak může být se svým výsledkem spokojena. Tématika je pro dnešní společnost více než potřebná. Potřeba být sám sebou, najít se a smířit se s tím, kým jsem. 

Mezilidské vztahy, hledání se, budování přátelství, objevování sebe sama a velmi lidsky znázorněné postavy. Prostě feel good movie.