Eva Burešová se podělila o dojmy ze svého „poprvé“

Eva Burešová se podělila o dojmy ze svého „poprvé“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po kratším období, kdy se pod Evou Burešovou trochu otřásal pomyslný trůn privilegované herečky primáckých seriálů, by se dalo konstatovat, že už je opět vše ve starých kolejích a žádná „hra o trůn“ se nekoná. Negativních reakcí se však herečka asi nikdy nezbaví.

Oblíbená herečka se na sociálních sítích svěřila se svým nadšením nad dopisem od herecké akademie, ze kterého se dozvěděla, že je v širší nominaci na Ceny Thálie 2023 za roli Whitney Houston v muzikálu Bodyguard. S radostí a očekáváním však přišla i panika.

Proboha, co tam budu dělat?

Mám vůbec na to být na tak prestižní akci?

Nakonec musela uznat, že prožila krásný večer, přestože sošku si domů neodvezla. Eva vynesla do společnosti krásné šaty a bylo vidět, že si pozornost užívá. Společnost jí dělal přítel Přemek Forejt, který ji nespustil z očí a působil dojmem bodyguarda.

Eva vypadala opravdu krásně, což ocenily její fanynky na instagramovém profilu. Probíraly se však také negativní komentáře, a tak se kromě chvály řešilo i to, co za podivné lidi musí za každou cenu útočit na člověka, kterého ani neznají a nikdy se s ním osobně nesetkali.

Eva Burešová
Eva Burešová | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jak nedávno uvedl Přemek Forejt, Eva je velice citlivá bytost a nezaslouženou kritiku si hodně bere a trápí se. Hezký dojem ze společenské akce jí tak trochu zkazily drsné hejty od lidí, kteří ji z nějakého důvodu nesnáší a jsou schopni ji velice nevybíravým způsobem urážet.

Někdy je té kritiky opravdu moc, a přestože si Eva nenechá nic líbit a dokáže se bránit, už před časem se zmínila, že bude muset podniknout nějaké právní kroky.

Někteří lidé se zřejmě nikdy neodhodlají k přímé kritice, ale schovávají se v anonymním prostředí internetu, kde je i ten největší zakomplexovaný chudáček najednou king. Ona je jedna věc kritizovat třeba Evinu roli v seriálu ZOO – někomu se zkrátka nemusí líbit ani trochu nudný seriál,  ani její postava nebo herecký projev. Taková kritika je únosná, ale i trochu zbytečná, protože není nic snadnějšího, než se na seriál jednoduše nedívat.

Jiná věc je ale navážet se do herečky jako do člověka, kritizovat její úsměv, vzhled, nebo dokonce děti. To už je trochu za hranou civilizovaného člověka.

Naštěstí kladných ohlasů Eva sbírá víc než těch negativních. Většina lidí nezvané kritiky odsoudila

Denisa: Já asi nikdy nepochopím tyhle lidi, co jsou schopní napsat taková hnusná slova. Prostě nepochopím. Nemusí se mi každý líbit, ale přece mu to nebudu psát, jako proč, kde se v lidech bere taková hnusná energie. Za mě jste byla nádherná, hned jak jsem Vás v těch šatech viděla, hned jsem si řekla, wow ta je krásná.

Lenka: Evi, Vy máte to, co některý člověk hledá celý život. Milující rodinu, domov…, k tomu jste krásná, talentovaná a inspirující... Vy jste vyhrála daleko víc… 

Ilona: Komentáře jsou vždy obrazem našich myslí. Proto ti, kteří komentují negativně, hanlivě, hnusně, jsou zas jen negativními a hnusnými lidmi. Evičko, jste nádherná, talentovaná, s ohromným srdíčkem. Takže: smějte se, buďte krásná, šťastná a hlavně...nad věcí.

Zdroj článku:
  • Autorský text