Drbárna ze ZOO: Jeden velký zmatek s těhotenským testem

Drbárna ze ZOO: Jeden velký zmatek s těhotenským testem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po dlouhé době se v seriálu objevil jeden okamžik, který stojí za to. Postaral se o něj Vojta a Izabela a snad si alespoň jeden pár na chvíli děj na romantické vlně udrží. Jinak je ovšem vše při starém. Katka věří spíš ženě, která jí svedla přítele, než vlastnímu dědovi, který pro ni dýchá.

Alice pozvala dceru na večeři ve čtyřech a Sid překvapivě pozvání přijala. Alespoň zase mohla zkoumat Mártyho. Měla však smůlu, protože tentokrát nic podezřelého nenašla. Márty dokonce večeři za všechny zaplatil. U večeře se probírala ještěrka, která se našla v kavárně v pytli s kávou. Adam ji vzal do ZOO, ale je to velice citlivý druh, a tak má pochybnosti o dobrém konci příběhu. Zajímavé je, že ještěrka snesla vajíčka. Kdyby se vyřešily problémy s teplotou, mohlo by se podařit odchovat mladé.

I přes zajímavý večer je Sid stále ve střehu a když druhý den potká v infocentru matku s Mártym a zaslechne část hovoru, kdy Alice mluví o tom, že to zaplatí, Sid opět ožije. Márty chce po Alici peníze. Moc dlouho to tedy neschovával!

Katka se konečně dozvěděla, kde přišel Charlie na to, že je těhotná. Rozhodla se, že to vyjasní tím nejjednodušším způsobem. Udělá si test přímo u Charlieho v bytě, aby už od něj měla pokoj. A když si vyjasní, jak to tedy je, Charlie ji upozorní na to, že se určitě ještě uvidí, protože si od něj děda vzal půjčku.

Alice a Márty
Alice a Márty | Zdroj: FTV Prima

Katka se dozvídá od dědy o Dominice, ale je zmatená, protože jí právě přišel další příspěvek a nechápe, proč by Dominika chtěla nějaké peníze zpět. Děda navíc tvrdí, že ten papír, který mu Dominika dala, nechal u peněz, které jí vrátil. Při konfrontaci Dominika tvrdí, že o žádných penězích nic neví a z dědy udělá blázna.

Jako blázen se cítí i Charlie, který najde v odpadkovém koši pozitivní těhotenský test. Domnívá se, že musí patřit Katce a že mu ukázala nějaký jiný test. Jenže v jeho bytě si byla v klidu udělat test Izabela, která na rozdíl od Katky test pozitivní měla.

Z těhotenství je trochu zaskočená, ale sestry ji povzbuzují, že to bude v pořádku a bude skvělá máma. Tereza jí i trošku závidí. Izabela má obavy, že Vojta nadšený nebude. Syn mu zrovna moc radost nedělá, a tak kudy chodí, tudy nadává a prohlašuje, že už žádné dítě nechce.

To se ale mění v okamžiku, kdy mu Izabela konečně novinku oznámí. Tak snad se to zase nějak nepokazí a alespoň jeden pár bude řešit normální problémy.

Zdroje článku: