Diskuze

Operace Black Bag: Zrada, vášeň a špionáž bez výbuchů, ale s pořádným třeskem

Špionážní drama od Stevena Soderbergha, ve kterém excelují Cate Blanchett a Michael Fassbender, nás zasvěcuje do světa tajných služeb, manželské věrnosti a kriminality zaměřené víc na slovní souboj než na výbuchy. Už teď si tuto špionážní lahůdku můžete vychutnat v pohodlí domova.
Zpět na celý článek

Špionážní drama od Stevena Soderbergha, ve kterém excelují Cate Blanchett a Michael Fassbender, nás zasvěcuje do světa tajných služeb, manželské věrnosti a kriminality zaměřené víc na slovní souboj než na výbuchy. Už teď si tuto špionážní lahůdku můžete vychutnat v pohodlí domova.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Země v ohrožení aneb jak si konec světa představují filmaři
09.07.2021

Země v ohrožení aneb jak si konec světa představují filmaři

Věděli jste, že i asteroidy mají svůj svátek? Tyto objekty, které v lidské představivosti evokují konec světa, mají pro lidi, a především pro...

Ivan Lupták z Ordinace v růžové zahradě 2 se živí jako číšník. Jak mu tato profese sedí?
26.03.2021

Ivan Lupták z Ordinace v růžové zahradě 2 se živí jako číšník. Jak mu tato profese sedí?

Po tom, co se Lucie rozhodla odjet na nějaký čas do zahraničí, ujali se baru U Čerta dvě jiné hvězdy Ordinace - Vojta Kratochvíl (Ivan Lupták) a...

Nejlepší akční komedie, které pobaví každého. Znáte je?
24.06.2021

Nejlepší akční komedie, které pobaví každého. Znáte je?

Pokud hledáte film, který pobaví celou rodinu nebo ozvláštní každou oslavu či večírek, s akčními komediemi nikdy nešlápnete vedle. Jejich humor...

Nová postava v seriálu Ulice: koho ztvárňuje sympatický Daniel Bambas?
26.09.2021

Nová postava v seriálu Ulice: koho ztvárňuje sympatický Daniel Bambas?

V seriálech se pořád objevují nové tváře, což potvrzuje i Ulice. Už od srpna můžeme v seriálu sledovat novou postavu – Mirka Soukala, který Magdě...

Blake Lively a Ryan Reynolds: Jaké je tajemství jejich šťastného vztahu?
11.03.2021

Blake Lively a Ryan Reynolds: Jaké je tajemství jejich šťastného vztahu?

Herec Ryan Reynolds tvoří s herečkou Blake Lively jeden z nejkrásnějších a také nejstabilnějších hollywoodských párů. Jaké je podle nich tajemství...

Eliška Křenková z Ulice měla jednu dobu pocit, že se minula povoláním
15.10.2021

Eliška Křenková z Ulice měla jednu dobu pocit, že se minula povoláním

Na Elišku Křenkovou coby Elišku Pávkovou z Ulice si řada diváků už moc dobře nevzpomene. Důvod je jasný, v seriálu hrála v roce 2005, což už je...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Slavní čeští herci, kteří se proslavili v zahraničí
04.08.2021

Slavní čeští herci, kteří se proslavili v zahraničí

Když přijde na české herce, existuje spousta takových, kteří se proslavili nejenom v Česku, ale také za hranicemi. Víte, kteří to jsou? Do...

Kurt Russell, od filmů po soukromý život: vše zajímavé o hollywoodské hvězdě
06.04.2021

Kurt Russell, od filmů po soukromý život: vše zajímavé o hollywoodské hvězdě

Americký herec ve své dlouhé kariéře vytvořil mnoho slavných a kultovních rolí. Stal se skutečnou hollywoodskou hvězdou a také přítelem a jedním z...

Sourozenci Jordánovi z Ulice: Které dvojče se do toho druhého zamilovalo a jaký dnes jejich představitelé vedou život?
24.08.2021

Sourozenci Jordánovi z Ulice: Které dvojče se do toho druhého zamilovalo a jaký dnes jejich představitelé vedou život?

Občas se herec stane slavným až s příchodem větší role či stálejší role v pravidelně se opakujícím projektu. Takovými projekty jsou například...