Diskuze
Operace Black Bag: Zrada, vášeň a špionáž bez výbuchů, ale s pořádným třeskem
Operace Black Bag: Zrada, vášeň a špionáž bez výbuchů, ale s pořádným třeskem
Možná jste zmeškali
Země v ohrožení aneb jak si konec světa představují filmaři
Věděli jste, že i asteroidy mají svůj svátek? Tyto objekty, které v lidské představivosti evokují konec světa, mají pro lidi, a především pro...
Ivan Lupták z Ordinace v růžové zahradě 2 se živí jako číšník. Jak mu tato profese sedí?
Po tom, co se Lucie rozhodla odjet na nějaký čas do zahraničí, ujali se baru U Čerta dvě jiné hvězdy Ordinace - Vojta Kratochvíl (Ivan Lupták) a...
Nejlepší akční komedie, které pobaví každého. Znáte je?
Pokud hledáte film, který pobaví celou rodinu nebo ozvláštní každou oslavu či večírek, s akčními komediemi nikdy nešlápnete vedle. Jejich humor...
Nová postava v seriálu Ulice: koho ztvárňuje sympatický Daniel Bambas?
V seriálech se pořád objevují nové tváře, což potvrzuje i Ulice. Už od srpna můžeme v seriálu sledovat novou postavu – Mirka Soukala, který Magdě...
Blake Lively a Ryan Reynolds: Jaké je tajemství jejich šťastného vztahu?
Herec Ryan Reynolds tvoří s herečkou Blake Lively jeden z nejkrásnějších a také nejstabilnějších hollywoodských párů. Jaké je podle nich tajemství...
Eliška Křenková z Ulice měla jednu dobu pocit, že se minula povoláním
Na Elišku Křenkovou coby Elišku Pávkovou z Ulice si řada diváků už moc dobře nevzpomene. Důvod je jasný, v seriálu hrála v roce 2005, což už je...
Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...
Slavní čeští herci, kteří se proslavili v zahraničí
Když přijde na české herce, existuje spousta takových, kteří se proslavili nejenom v Česku, ale také za hranicemi. Víte, kteří to jsou? Do...
Kurt Russell, od filmů po soukromý život: vše zajímavé o hollywoodské hvězdě
Americký herec ve své dlouhé kariéře vytvořil mnoho slavných a kultovních rolí. Stal se skutečnou hollywoodskou hvězdou a také přítelem a jedním z...
Sourozenci Jordánovi z Ulice: Které dvojče se do toho druhého zamilovalo a jaký dnes jejich představitelé vedou život?
Občas se herec stane slavným až s příchodem větší role či stálejší role v pravidelně se opakujícím projektu. Takovými projekty jsou například...