Démon zatracení (2019): Vydejte se do kina na horor. Značka: pozor na děti!

Démon zatracení (2019): Vydejte se do kina na horor. Značka: pozor na děti!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na konci července má v kinech premiéru poctivý americký horor. Jak to bude ve světě vypadat, když se probudí tisíc let spící zlo, a bude mít velký a neutuchající hlad po dětech?

Držte si své děti!

Hororový snímek představuje situaci, kdy se z lesa mezi lidi rozšířilo starobylé zlo. Tisíc let stará čarodějnice opustila svou skrýš, kterou měla v kořenech stromu. Může žít v kůži někoho jiného. Čerstvé kytky, které jsou v záhonech, najednou vadnou a umírají. Čím se zlo živí? Výhradně dětmi! Matka tak v postýlce místo svého dítka nalezne jen několik svázaných suchých větví.

Zlo má hlad

Čarodějnice se přestala skrývat v lese. Vyrazila mezi lidi a má velký hlad. Teenager Ben se snaží přijít na kloub zmizení dítěte, které vidí na vlastní oči. Otec dítěte tvrdí, že žádné dítě nemá, matka dítěte se chová velmi podivně. Co Ben objeví ve sklepě u sousedů, a proč mu i dalším dětem v okolí najednou půjde o život?

Atmosferický čarodějnický horor se objeví v kinech na konci tohoto měsíce. Vydáte se na snímek plný poctivých lekaček a děsivé atmosféry? V hlavních rolích se představí John-Paul Howard, Piper Curda a Jamison Jones. Stará mytologie spojená s trochou nadpřirozena vám jistě následující noc nedopřeje klidný spánek.