Pondělní Ulice: Kryštof zařizuje garsonku a Val Šimona lanaří do dalšího průšvihu

Pondělní Ulice: Kryštof zařizuje garsonku a Val Šimona lanaří do dalšího průšvihu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4466. díle Ulice bude mít Kryštof konečně příležitost vyříkat si některé věci se svou mámou. Moc by ocenil, kdyby alespoň jednou stála na jeho straně, ale toho se nejspíš nedočká. Nemůže pochopit, že je s Karlou takhle v pohodě. To Šimon aktuálně nejvíce touží po svobodě. Chtěl by po škole chodit ven, aby se mohl zlepšovat ve Free runningu, ale vysvětlujte tohle Hynkovi!

Šimonovi chybí prostor, aby mohl zapůsobit na Val

Šimonův život se teď velmi podobá životu vězně. Svobodně se ven dostane akorát na vyučování. Potom ale musí pro Toma do školky a i další jeho program závisí na rozhodnutí jeho rodičů. Pokud si myslel, že Gábina přehání a chová se jako saň, která od něj pořád něco vyžaduje, tak to se hodně spletl. Hynek je v tomhle ještě horší. Dokonce jeho polohu hlídá přes mobilní telefon. To už je poměrně velký zásah do soukromí.

A to je taky důvodem k tomu, proč se Šimon obává, že u Val zase pohoří. Val ho zve na trénink se starším klukem. Šimon by moc rád šel, ale bojí se, že pohoří. Zároveň ho limituje Hynek. Ten by něco takového určitě nedovolil, a tak zatím Val nemůže nic slíbit.

Dočkáme se odpuštění a urovnání vztahu Marečkových, nebo nás v budoucnu čekají nové vztahy?
Dočkáme se odpuštění a urovnání vztahu Marečkových, nebo nás v budoucnu čekají nové vztahy? | Zdroj: TV Nova

Kryštof už má garsonku, ale opět si ji musí obhájit před mámou 

Ačkoliv má Kryštof čtyřicítku na krku, pořád se cítí jako malý kluk. Může za to přístup jeho mámy Věry, se kterou se v tomhle díle ostře pohádá a vyčte jí její výchovné metody. Přece jen měl terapeut v něčem pravdu, když říkal, že za jeho nízké sebevědomí může právě máma, která v syna nevěří. V tom ale Věrka s terapeutem nesouhlasí. Ke Karle se chová jinak, protože to je máma jejích vnoučků. Kdyby s ní roztrhla vazby, ohrozila by tím vztah s vnuky. Jenže Mára to bere trochu jinak. A když už je v ráži, rovnou mámě oznámí, aby se do svatby Tonyho a Dominiky nepletla. A má to! Někdo už Věrce musel říct, kde jsou její hranice.

Zdroj článku:
  • Autorský text