Ulice: František mlčí, když se ho Bára zeptá, jestli Skyler miluje

Ulice: František mlčí, když se ho Bára zeptá, jestli Skyler miluje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
4407. díl nedopadne pro vztah Báry a Františka dobře. Bára sama přijde na to, že má František se Skyler poměr a Franta jí to vymlouvat nebude. Jirka Herman se rozhodne, že se na nějaký čas vrátí k sobě domů. Snad to jeho vztahu se Šimonem pomůže.

Po včerejším výstupu se Gábina rozhodne si se Šimonem promluvit. Mrzí ji, že se na něj tak utrhla, ale ani Šimon se nechoval tak, jak by měl. Zajímá ji však, co Šimon myslel tím, že je poslední rok všechno hrozné. Domnívala se naopak, že si věci sedají, mají se dobře a s Jirkou si rozumějí.

Šimon má však opačný názor. Bere Jirku jako toho, co ho pořád kontroluje a říká mu, co má dělat. Když bydleli jen sami dva, bylo to mnohem lepší. Gábina by s tím ráda něco udělala, protože ví, že je Šimon k Jirkovi nespravedlivý a není možné takhle žít. Jirka Gábině říká, že s ním stejně nehne. Když ho nechce respektovat sám od sebe, tak ho o to méně bude respektovat, když mu to Gábina přikáže. Jirka má připravené jiné řešení. Bude teď trávit víc času u sebe doma, než se celá situace, a hlavně Šimon, uklidní. 

Jirka a Šimon
Jirka a Šimon, Zdroj: TV Nova 

Jirkovi se nedaří udobřit si Šimona a nastavit pohodu, která mezi nimi ještě nedávno vládla. Podaří se mu však úplně něco jiného. Dohodnout se s Mastným, že budou pořádně spolupracovat, aby Gábina nemusela řešit stížnosti dalších zákaznic.

Respektive s tím přijde sám Radek Mastný, což překvapí nejen Jirku Hermana, ale i Milenu Pumrovou, která se na Radka po dlouhé době upřímně usměje. Mastný si k Jirkovi přisedne v hospodě a vysvětlí mu důvod, proč se rozhodl to udělat. Tentokrát se s ním kupodivu nepřišel hádat, nebo mu něco vyčítat, ale naopak se s ním chce dohodnout. 

Justine slaví narozeniny a všechny pozvala ke Kateřině do hospody. A když všechny, tak i Báru. Z toho se může Skyler zbláznit. Rozmýšlí se, že by na oslavu vůbec nešla, ale vzhledem k tomu, že je oslavenkyní její máma a bude tam i Chris, tenhle plán jí nevyjde. Vyhrožuje Frantovi, že večer všechno Báře řekne. Franta doufá, že to by Skyler neudělala, ale jistý si tím určitě není. Nic netušící Bára hlídá Chrise, aby se František mohl učit a dál si s Frantou plánuje společný program. Všechno se ale změní právě po oslavě. 

František se přizná
František se přizná, Zdroj: TV Nova 

Když Franta s Bárou dorazí na oslavu, u stolu rázem zavládne dusno. Protože však Justine a Bára netuší nic o tom, co se mezi Frantou a Skyler děje, baví se na téma založení rodiny. Justine se Báry ptá na školu, na její plány, a právě také i na to, jestli s Františkem už náhodou neplánují děti.

Skyler se na Báru netváří mile už od začátku, ale v okamžiku, kdy uslyší o tom, že by spolu s Frantou měli mít dítě, musí se hodně přemáhat, aby se udržela. Je však protivná na svou mámu, když jí jen navrhne, že můžou jít s Chrisem a Františkem na maňáskové divadlo jindy, když jdou Bára s Františkem zítra na koncert. Báru však Skyleřino chování hodně trápí. Nerozumí tomu, proč je k ní taková a proč pořád šťourá do Franty. František se v jednom okamžiku do rozhovoru o Skyler tak zamotá, že Bára sama přijde na to, že spolu Franta a Skyler mají poměr. Franta mlčí, když se ho Bára zeptá, jestli Skyler miluje. 

Zdroj článku:
  • Autorský text