Pátek v Ulici: Hložánek starší se objeví na radnici, aby proklepl svého syna a Šimon dělá, co může, aby bodoval u Valerie

Pátek v Ulici: Hložánek starší se objeví na radnici, aby proklepl svého syna a Šimon dělá, co může, aby bodoval u Valerie
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4430. díle Ulice se uskuteční Hložánkův návrat na radnici. Hložánek starší si půjde proklepnout politické aktivity svého syna. Přitom čelí nařčení z braní úplatků a alkoholismu. Šimon taky bojuje. Ve snaze zabodovat u Valerie dělá první poslední, dokonce za ni schytává pětku. A Frantovi přijde Skyleřino chování nefér. 

Tonda Hložánek pozval svého syna na svíčkovou 

Když byl Tonda Hložánek poražen svým vlastním synem Jirkou, slíbil mu, že ho na radnici nedostane ani pár volů. Teď, když se tam objevil, se Jirka chtěl přesvědčit, že před radnicí žádné voly neuvidí. Nevěřil svým očím, že k němu táta konečně přišel. Ale dopadlo to jako vždycky. Zase se pohádali. Tonda svého syna nařkl, že ho obviňuje z úplatkářství a alkoholismu. Přitom Jirka mu chtěl jen vrátit bednu s alkoholem, která po něm na radnici zůstala. Dříve, než Tonda radnici s bouchnutím dveří opustil, pozval svého syna na svíčkovou. Tu on prý má rád. 

Je vidět, že Jirkovo podnikání klape a ve volbách to nebyly jen plané sliby. Ve snaze přijít na mezery se Tonda akorát více ztrapnil. Kdy konečně pochopí, že i někdo jiný může být skvělým politikem?

Šimon pro Valerii obětoval naučenou látku 

Šimon dělá co může, aby u Valerie nedopadl jako Vláďa. Chce u ní co nejvíce zabodovat, a proto klidně obětuje i špatnou známku. Pokouší se Valerii radit a podsouvá jí svůj test. Učitelka je však při tom chytne a oba vyfasují pětku. Je jasné, že to doma bude průšvih. Proto se Šimon rozhodne jít s pravdou ven, a přitom nenápadně brnká na citlivou strunu své matky. Ta mu přece nebude bránit v jeho první lásce, nebo ano? Ale vypadá to, že teď bude mít Gábina jiné priority. Znovu se u ní objevuje reportér Tomášek. 

Jak jde o Val, tak se Šimon překoná a bude milý i na Gábinu, Zdroj: TV Nova

Franta se zlobí na Skyler 

Franta se zlobí na Skyler. Zjišťuje totiž, že to s odsunutím jeho školy zkouší i na Aničku. To se mu ale v žádném případě nelíbí. Navrhuje, aby si Skyler za Chrisem když tak jela sama. 

Zdroj článku:
  • Autorský text