Šprýmař Tonda v dnešní Ulici: Zamkne se na záchodě, aby všechny naštval

Šprýmař Tonda v dnešní Ulici: Zamkne se na záchodě, aby všechny naštval
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes večer se hospodská toaleta zdarma zpřístupní veřejnosti a Tonda Hložánek to hodlá obrátit ve svůj prospěch. Aby ukázal, jak je synův projekt hloupý, obsadí záchodky a odmítne vylézt ven. Tonda je ale ještě to nejmenší zlo. Vilma věří, že toaletu začnou zneužívat bezdomovci a narkomani.

Jirkův záslužný projekt si Tonda pěkně vychutná

Jirka Hložánek dnes slavnostně umístí před hospodu nálepku s nápisem „FREE WC“. Martina se netváří moc nadšeně, když si uvědomí, že právě takhle začíná její první den v nové práci. Zřejmě si představovala vznešenější přivítání, než je zpřístupnění hospodské toalety všemu lidu.

Upřímně řečeno, Jirkova akce pobaví i jeho tátu Tondu. Ten se zničehonic objeví a neodpustí si komentář, že nový starosta dělá z podniků nebohých živnostníků veřejné toalety. Sám hned využije svého práva a zavře se v kabince, jen aby pozlobil co nejvíce lidí a poukázal na to, jak je synův nápad směšný. Lumír se ho marně snaží vypudit, zatímco Tonda si spokojeně vegetí na záchodě.

Ocení občané Jirkovy nápady? Zdroj: TV Nova

Podle Vilmy bude Kateřina brzy litovat, že na tenhle Jirkův projekt přistoupila. Toaleta, která je každému přístupná zdarma a bez omezení, se obzvláště teď v zimě stane vděčným útočištěm bezdomovců, ba i narkomanů. Na to dá Vilma klidně krk! Vendula věří, že babička jen přehání a vidí věci moc černě.

Kateřina musí dceru zkrotit, jinak přijde o hosty

Kateřina má každopádně úplně jiné starosti. Její dcera znenadání přitáhne kvalitní bio zeleninu od nového dodavatele, místního farmáře, kterého si sama vyhlédla. Ačkoli má bohulibý záměr vařit kvalitní pokrmy z kvalitních ingrediencí, máma z toho nadšením neskáče. Jídla budou muset být zákonitě dražší, což hosté neocení. Navíc má se současným dodavatelem uzavřenou smlouvu a nemůže si dovolit ho jen tak odmítnout. Martina se bezstarostně usmívá. Smlouva se dá přece snadno vypovědět, ne?

Kateřina se později svěří Lumírovi, že zřejmě bude muset Martinu přibrzdit, jinak přijde nejen o kuchaře, ale i o hosty.

Kromě toho mu prozradí, že dcera si chce najít vlastní bydlení, a Lumír rovnou navrhne garsonku, která se po nedávném odchodu Skyler opět uvolnila. Že by se tedy Martina nastěhovala přímo nad bistro? Vendula bude určitě blahem bez sebe, až se o tom dozví…

Zdroj článku:
  • Autorský text